torstai 1. elokuuta 2013

Tallinnavinkki

Kesäkuun puolella kävimme parin yön reissulla Tallinnassa. Perinteistä ohjelmaa, kiertelimme vanhassa kaupungissa ja söimme hyvin. Vanhan kaupungin puodit tuntuvat tarjoavan kaikki aikalailla samanlaista matkamuistotavaraa. Ihan vanhan kaupungin sydämessä, Raatihuoneen torin tuntumassa, on kuitenkin yksi kauppa ylitse muiden. Tämä DEKO-puoti tarjoaa kaikenlaista kivaa ja hiukan erilaista ostettavaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!
Tämän virkatun sormuksen ostin tuolta kaupasta. Hauska idea ja hintakin oli tosi edullinen.
Oli otettava käyntikortti itsellekin mukaan, kun en meinannut millään nytkään osata oikealle kujalle. Facebook sivuilla on kuvia puodin sisältä (Facebook/DEKO).
Lapsista oli mukavaa seikkailla linnamuureilla. Välillä oli tosi jyrkkiä kivisiä rappusia, mutta se oli vain jännää. Äitiä kyllä pelotti, kaide näytti niin huteralta. Käynti linnamuureille on muuttunut  Müürivahe-kadun päähän (se katu, joka täynnä käsityömyyntikojuja).
Eläintarhassakin käytiin. Viime kerrasta oli kulunut kahdeksan vuotta ja siitä eläintarha oli kyllä muuttunut aika paljonkin. Norsut olivat suloisia ja niiden katseluun oli tullut uusia katselutasanteita. Hyvin monilla eläimillä oli kuitenkin tosi pienet häkit. Jääkarhun elintila oli tuplaantunut, mutta silti se käveli edelleen samaa ympyrää stressaantuneena. Tuli surullinen olo!
Tv-torni jäi taas seuraavaan kertaan....

Viimeinen lomaviikonloppu edessä, haikeaa... Ohjelmassa Särkänniemi, keskiaikatapahtuma ja avoimet puutarhat. Mukavaa ohjelmaa siis joka päivälle ja kun vielä hyvää säätäkin tiedossa niin mikäs sitä on viimeisistä lomapäivistä nautiskella!♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Minulla on nykyisin Karnaluksin käsityökauppa pysyvä Tallinnan käyntikohde. Muutamissa kangaskaupoissa käyn myös. Onko blogillasi fb-sivut, vai missä sisäkuvia olikaan lisää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karnaluksilla olen kerran käynyt. Toisella kertaa sieltä osaisi jo paremmin löytää jotain, kun vähän tietää mikä odottaa. :) Lisää kuvia DECO-puodista on kaupan omilla fecobook sivuilla. Pitääkin lisätä se tuohon tekstiin. Hyvä, että kysyit. Mukavaa perjantaipäivää!

      Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥