tiistai 13. maaliskuuta 2012

Pilkkuja

Meidän kellastunut mäntypöytämme kaipaa ehdottomasti kaunistuksekseen pöytäliinaa, mutta kankainen ei lasten kanssa ole kovinkaan käytännöllinen. Pöydällä myös askarrellaan ja piirrellään tosi ahkerasti. Tilasin Tilpehööristä ihanan pilkullisen vahankankaan. Kangas on aika ohut, mutta hinta oli mielestäni edullinen. Lapsia vannotin pitämään alustaa kun liimailevat tai piirtelevät tusseilla. Jonkinlaiset tabletit voisin hankkia vielä kun syövät, ketsuppi kun sattuu olemaan lasten mielimauste ja se ei vahakankaasta lähde millään pois.


Uusi kaappikin näkyy tässä kuvassa. Se sain meiltä uuden kodin kun ei sopinut enää ystäväni uuden kodin tyyliin. Mielestäni niin ihana! Vaihdoin keväisemmät verhotkin, mutta ajattelin seuraavaksi hankkia ikkunoihin pellavan väriset verhot. Ruutua ja erilaisia kuvioita voisi sittten olla tyynyissä.


Ikeasta ostin sohvalle näitä Emmie land- tyynyjä pari kappaletta. Tuli tosi kiva yhdistettynä siniseen ruutukuosiin. Nyt vielä Ektorpissakin valkoiset päälliset vähän aikaa, kesäksi voisi vaihtaa sitten taas raidalliset.

Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina mukavia ♥