perjantai 23. maaliskuuta 2012

Huhuu!

Viime viikonloppuna meillä vietettiin 4-vuotissyntymäpäiviä. Poika halusi juhlateemaksi kummitusjuhlat ja sillä teemalla meillä sitten juhlittiin.

Tarjolla oli  homeisia kierteitä (aurajuustokierteet), sormenpätkiä (prinssinakit), kummituksen papanoita (lihapullat) ja lohikäärmepiirakkaa (lohipiirakka). Kakku oli kummituksen muotoinen (sisällä salmiakkisuklaalla maustettua kermaa ja appelsiinihilloa) ja suut sai makeiksi myös mutamuffineilla ja tuulihattuörkeillä. Nuo Pirkan tuulihatut ovat meillä muuten usein vierasvarana, niin hyviä ovat.


Eteinen koristeltiin pelottavaksi kummitusluolaksi. Leikkelin jätesäkeistä verkkoa oviaukkoihin ja revin lakanasta pölyseittiä. Tunnelmavaloa toivat ledikynttilät ja -valot sekä laivareissuilta säästetyt vilkkuvat jääpalat lasipurkissa. Seinälle kaivoimme halloween-tavaroista lepakoita ja isompi piirteli pelottavan kummituksen. Tulostin täältä seinälle luurangon ja hiiret on tulostettu Martha Stewartin sivuilta. Nyt koristeet ja jätesäkkiverkot laitettiin talteen odottamaan seuraavaa halloweenia.


Millähän teemalla sitä juhlitaan sitten ensi vuonna?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kauhistuttavan mahtavan bileet teillä :D

  VastaaPoista
 2. Oi, kivan näköiset kekkerit! Ja hauskat haamut! :D Teemajuhlat on kivoja, kun niihin saa niin ivasti koristuksia yms. keksittyä. :) Joskus vaan sen teean keksiminen voi olla hankalaa... ;)

  VastaaPoista
 3. Mielettömänt haamu kemut ! Kaikkia jännittäviä juttuja ympäri koti...pelottavaa !

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näköiset synttärit. Olet ollut tosi kekseliäs tarjoiluissa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥