sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kiva viikonloppu

Tänään kävimme elokuvissa katsomassa Risto Räppääjä ja viileä Venla- elokuvan koko perheen voimin. Lapset tykkäsivät kovasti. Elokuva oli aika musiikkipainotteinen ja laulut jäi soimaan päähän. Luulen, että niitä lallatellaan meillä vielä pitkään. Juoni elokuvassa ei ollut kovinkaan erikoinen, juonellisesti tykkäsinkin aiemmista Risto Räppääjistä enemmän. Tässä elokuvassa tuntui myös olevan tehosteääniä ja -juttuja aikaisempia enemmän. Erityisesti nautin, niin kuin edellisissäkin Risto Räppääjissä, sen visuaalisesta ilmeestä, värikkäästä lavastuksesta ja pienistä hauskoista yksityiskohdista. Katse kiinnittyi vanhoihin oviin, kodikkaisiin maisemiin, maitotonkkiin, kauniiseen puutarhaan,  Marimekon kankaisiin, emalikattiloihin, retroasuihin ja ihaniin puutarhakalusteisiin.

kuva iltalehti.fi
Täytyy kertoa vielä pojan hauska lausahdus viikonlopulta. Lauantainahan vietettiin 112-päivää ja kerroin lapsille että on 11.2. eli yksiyksikaksipäivä, johon poika totesi, että "Aiiii, sittenhän on paloautojen syntymäpäivä!" Kyllä nauratti! Näitä hassuja juttuja ja sanoja pitäisi muistaa vain kirjoittaa ylös, niin nopeasti ne tuntuvat unohtuvan.

Värikästä viikkoa kaikille!
 

3 kommenttia:

 1. heippa!
  Kiva. Tytsymme (6vee) näki vasta ensimmäistä kertaa Risto Räppääjän sen vanhemman..ja tykästyi kovin. Taidamme mennä katsomaan uudenkin. Kivan esteettinen ja värikäs fiilis - ihan totta.

  VastaaPoista
 2. Heitin sinulle haasteen blogiini
  http://enkulinliitelyt.blogspot.com/

  Heidi

  VastaaPoista
 3. anni, Risto Räppääjä- kirjat ovat myös hauskoja. Meillä luetaan niitä iltasatuina.

  Heidi, kiitos haasteesta! Palailen siihen pian.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥