Suklaabanaanikakku
150 g huoneenlämpöistä voita
3 dl sokeria
2 munaa
4dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
5 hyvin kypsää banaania
1/2 dlkylmää, vahvaa kahvia
Kuorrutus
2 dl tomuskokeria
n 2 rkl kylmää vahvaa kahvia
Koristeluun
1 rkl kookoshiutaleita
Säädä uuni 175 asteeseen. Voitele noin 2 litran vuoka.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen.
Siivilöi kuivat aineet vaahtoon.
Soseuta banaanit haarukalla. Lisää taikinaan banaanisose ja kahvi
Paista uunin alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.
Jäähdytä kakku ja tee päälle kuorrutus.
Pidä kylmässä kunnes kuorrute on hyytynyt.
Ja sitten herkuttelemaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ovat aina mukavia ♥