lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kevättä odotellen


Tänään lapsi pyysi äidin haistelemaan oven rakoon kun tuoksuu keväältä. Siinä sitten haisteltiin ja ihmeteltiin. Aurinko on sulattanut tien hiekalle ja terassin paljaaksi. Kevätflunssan kourissa olemme nauttineet keväisistä päivistä sisällä ja välillä on ihmeteltu taivaalta tulevaa lunta. Ehkä kevät on lähempänä kuin uskommekaan. Pihan lumikasoja katsellessa meinaa kuitenkin tulla uskon puute, mutta sulivathan ne viime vuonnakin. Jännityksellä taas odotan mitä kaikkea sieltä lumikasojen alta alkaakaan kasvaa. Voi tulisi jo kevät! Kevättä sisälle tuovat nyt tulppaanit ja lasten kanssa istutetut herneenversot.


Eilen retkeilin kansalaisopiston ompeluporukan kanssa. Mukavalla retkellä pääsin tutustumaan mm. ihastuttavaan sisustusliikkeeseen, Puuterivillaan. Ihanasti rempattu vanha navetta ihastuttavia ja kauniita juttuja pullollaan! Puotia avaa ovensa taas toukokuussa, joten sinne minäkin suuntaan sitten uudestaan.

Viime yön nukuin hirssiakanatyynyn kanssa, jonka ostin Ruskovillasta. Ekan yön jälkeen tyyny tuntui hyvältä. Ehkä tyynyn kovuus vaatii vielä totuttelua, mutta tyynyn sai kuitenkin muotoiltua pään alle yllättävän mukavasti. Uusi tyyny oli ajankohtainen ja niska-hartiasäryistä kärsivänä ajattelin testata nyt tälläistä vaihtoehtoa. Lisää käyttökokemuksia vielä vähän pidemmän testauksen jälkeen.

Lauantaisin terveisin,

2 kommenttia:

  1. Kerrohan lisää kokemuksia uudesta tyynystäsi. Kiinnostuin nimittäin minäkin.

    VastaaPoista
  2. pioni, lisää kokemuksia vielä vähän useamman yön jälkeen, lupaan!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥