sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Viikonloppu lopuillaanTämä viikonloppu oli koko perheellä vapaa, joten ehdimme puuhailla monenmoista. Viikonloppuna oli mainiot ulkoilusäät ja kävimme pulkkamäessä sekä luistelemassa, saimme kylään mukavia vieraita sekä nautimme yhdessäolosta.

Lauantai-iltaisin meidän perheellä on usein tapana saunan jälkeen herkutella yhdessä. Usein ollaan tehty pitsaa, mutta nyt kokeiltiin hampurilaisia. Tulikin tosi herkullisia! Taustalla näkyvät sinappi- ja ketsuppipurkit saimme jouluna Amerikan tuliaisina.


Lauantai-illan hampurilaiset:
Hampurilaissämpylöitä
broilerin fileitä
habanero-inkiväärihilloa
pekonia
cheddarjuustoa
suolakurkkua
salaattia
tomaattia
punasipulia
aiolia
ketsuppia


Mukavaa potkua hampurilaisiin toi tämä habanero-inkiväärihillo. Se on ostettu ennen joulua Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitsevasta Skafferista. Ennen en ole törmännyt tähän merkkiin, mutta kotisivuilta löysin muitakin mukavan tuntuisia tuotteita. Mistäköhän muualta tämän sarjan tuotteita saisi, oletteko nähneet missään?

Mukavaa ensi viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Mmm---Nam!
  Tulee väkisinkin mieleen amerikkalaiset pihat, jossa grillit kuumana.. :)

  teillä on kiva lauantai-tapa!
  Tsemppiä alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 2. anni, hih, eilen juuri mietittiin, että miksi ei olla hamppareita tehty KOSKAAN kesällä grillissä. Ensi kesänä siis varmasti kun on noin hienot maustepurkitkin.

  Kiitos, voihan sinäkin hyvin!

  VastaaPoista
 3. oh, miten herkullisen näköiset hampparit! Nam! :)

  VastaaPoista
 4. Oi joi, hyvä kun muistutit, että hamppareita voi tehdä kotonakin...

  VastaaPoista
 5. Laura ja marikan, hampparit oli oikeasti tosi hyvät, näillä täytteillä ei nyt niin kevyttä, mutta monta kertaa paremman makuiset kuin mäkkärissä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥