perjantai 7. tammikuuta 2011

Kevättä ilmassa

Tänään ajelimme käymään Finnmarin tehtaanmyymälässä ihan ensimmäistä kertaa. Monet olivat minulle paikkaa kehuneet ja paikka olikin täynnä kaikkea ihanaa ja katseltavaa isossa myymälässä riitti (mitä nyt katselua hieman häiritsi alle 3 veen mahdoton tutkimisenhalu...). Olen tykännyt PartyLiten muovikuorellisista tuikuista ja Finnmarilta saa vastaavia, mutta paljon edullisemmin. Mukaan lähti myös kaksi hopeista korkeaa kynttilänjalkaa, jollaisia, vähän vastaavia, olen PartyLitella ihaillut, mutta en ole raaskinut ostaa. Myymälästä saa myös kynttilöitä edullisella kilohinnalla ja muutenkin on erilaisia tarjouksia.

Ajelimme vielä käymään Prismassa ja yllätys oli suuri kun siivousosastolla silmiin osui Maison Bellen siivousaineet. LähiPrismassa en ole niitä nähnyt ja kun hintakin oli puolet edullisempi kuin nettikaupoissa niin täytyihän niitä hamstrata kuin Sulo Vilen :) Meiltä löytyy Maison Bellen tiskiainetta, keittiösuihketta, vessanpesuaineita, ilmanraikastinta ja huuhteluainetta mutta tätä Spring siivoussuihketta meillä ei ennestään vielä ollutkaan.


(kuva http://www.isabellasmith.co.uk)

Jouluna kääräisin joulupaketteihin myös Maison Bellen tuotteita mm. joulusiivoussuihketta ja ruusuisen käsisaippuan lasten hoitotädeille. Tuntui ensin hassulta antaa joululahjaksi siivoukseen liittyviä lahjoja, mutta tällaiset käyttöön tulevat lahjathan ovat mitä parhaita. Lahjakääröistä löytyi myös Mummi ja minä-astianpesuaineita, joista olen tykännyt myös kovasti ja ovathan ne kotimaisia sekä Kiertin bambuisia ja kotimaisia tiskirättejä. Kiertin tiskirättejä olen käyttänyt nyt vuoden ja olen ollut tyytyväinen. Pesuissa rätit ovat jo jonkin verran kulahtaneet, mutta imevät hyvin, on helppo pestä ja eivät haise. Kuositkin on tosi kauniita. Kannattaa tutustua!

Tästähän tulikin aikamoinen mainospostaus...

Lunta on tullut taas paljon, joten aamulla lumityöt odottavat!
Voikaahan hyvin,

3 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lahjoja, joita käytetään ja nuo ihanalta tuoksuvat siivousaineet ovat varmasti kivoja. Täytyypä huomenna tarkastaa Prisma sillä silmällä..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivoista vinkeistä, käynkin heti tutustumassa Finnmarin tuotteisiin netissä:)

    VastaaPoista
  3. En olekaan koskaan kokeillut nuita tuotteita, ilmeisesti pitäisi :) Huomenna siis testipullon ostoon :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥