keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuun ensimmäinen


Viimeisestä postauksesta on taas ihan liian kauan aikaa. Viikot menee siivillä ja illat niiiin nopeasti. Mielessä pyörii tuhat asiaa, mitkä pitäisi tehdä. Keskeneräisiä käsitöitä lojuu ympäriinsä odottamassa tekijäänsä. Niistä pitäisi tulla niitä itsetehtyjä lahjoja pukinkonttiin ja uusia joulukoristeita. Joulustressi pukkaa päälle ihan selvästi. Niin kiva olisi tehdä kaikkea jouluista, askarrella, laittaa kotia jouluisaksi, mutta aika meinaa loppua kesken. Olen kirjoitellut kaikenlaisia listoja, niiden avulla jotenkin pystyy muistamaan ja hallitsemaan asioita. On muista hoitaa- listoja, joululahjalistoja, joulukalenterilistoja, jouluruokalistoja... Joulukaupoillekaan en ole ehtinyt, mutta netistä olen tehnyt sitäkin enemmän joululahjatilauksia. Se on kyllä aika kätevää.


Joulumieltä virittelimme viikonloppuna käymällä parissakin joulunavaustapahtumassa, netistä olen kuunnellut jouluradiota ja autoonkin virittelin oikean taajuuden. Hyvän mielen joulupuusta nappasin taas tänäkin vuonna yhden lapsen, jolle hankin lahjan. Pieni juttu, joka tuo joulumieltä. Parasta on kuitenkin seurata lasten joulun odotusta. Joulupukille kirjeen kirjoittaminen, tontun jälkien seuraaminen, torttujen leipominen ihan oman mallin mukaan, joulukalenterin pikkupakettien etsiminen ja tiptap-laulujen laulaminen on joulun salaisuuksia täynnä.

Mukavaa joulukuuta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa joulukuuta sinulle myös <3

  VastaaPoista
 2. Mullakin meinaa tahtomattani ihan pikkupikkusen puskea (joulu?)stressi, vaikka tosiaankin oon sitä vastaan. Johtuu varmaan osittain siitä, että puodille pitäis tehdä niin paljon kaikkea ja oon tulossa kipeäksi..
  Jouluradiota oon minäkin kuunnellut ja pikkuhiljaa laitellut kotia joulukuntoon, kyllä tässä vielä ehtii... :)

  Täytyykin tutkia mikä on tuo hyvän mielen joulupuu, kuulostaa tosi mukavalta! :)

  VastaaPoista
 3. MaMMeli, kiitos.

  Laura, meilläpäin Hyvän mielen joulupuu -keräyksen toteuttaa Lionsit. Idea on se, että joulukuusesta valitaan lapsi, (vaikka tyttö 2v tai poika 11v) jolle ostetaan lahja. Lahjat toimitetaan sitten eteenpäin vähävaraisten perheiden lasten joulua ilahduttamaan.

  VastaaPoista
 4. Aika ihana idea, muistan lukeneeni siitä jostain lehdestä. Itse olen osallistunut Joulun lapsi kampanjaan, missä lahjat lähtevät ulkomaille köyhiin kohteisiin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥