torstai 4. marraskuuta 2010

Joulukollaasit

Meidän viikko on mennyt ihan kokonaan sairastaessa Enterorokkoa. Tosi inhottava tauti, mutta onneksi nyt tuntuu siltä, että olemme jo voiton puolella. Kotikin näyttää siltä, että kaikki perheessä ovat olleet kipeinä ja kellään ei ole ollut sen kummemmin voimia siivota. On syöty miten sattuu ja mitä sattuu, nukuttu paljon, katsottu elokuvia ja maattu sohvalla. Haaveilin, että Pyhäinpäiväksi saisin vaihdettua verhoja, laitettua ulos ulkovaloja ja tehtyä kotia tunnelmallisemmaksi. Se taitaa jäädä nyt vain haaveeksi, kun tärkeintä on saada itsemme terveiksi.

Tänään oli ensimmäinen päivä tällä viikolla kun en itse nukkunut päiväunia. Postilaatikkoon tupsahti Kotivinkin Joululehti ja sitä olikin mukava selailla lasten ja miehen nukkuessa. Pari mukavaa ideaa lehdestä löysin. Mitä mieltä te olitte lehdestä? Joululehden innoittamana selailin tietokoneelta vanhoja joulukuvia ja tein pari kollaasia niistä. Kunhan tästä tervehdytään, niin alkaa joulujuttujen suunnittelu!Jouluisin aatoksin,

10 kommenttia:

 1. Ihania joulukollaaseja, kohta SE taas tulee :)

  VastaaPoista
 2. Ihania joulukuvia. Tulee niin jouluinen mieli <3

  VastaaPoista
 3. Olin vähän pettynyt Kotivinkin joululehteen, ei mitenkään sytyttänyt.
  Ehkä johtuu siitä, että olen selaillut nyt niin paljon muita joululehtiä, sekä uusia että vanhoja.
  Sinun kuvasi olivat paljon mielenkiintoisempia!Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onpa kivoja kollaaseja! Täälläkin jo joulua odotellaan..

  Kotivinkin joululehti on varmaan ainoa, joka uusista joululehdistä multa puuttuu..hih! :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja kollaaseja! Minä en ole oikein vielä syttynyt jouluun...

  VastaaPoista
 6. Löysin lehdestä pari asiaa, jotka kiinnosti, mutta hieman petyin...toisaalta useamman selailun jälkeen voi ideat alkaa syntyä :) Paranemisia teille..

  VastaaPoista
 7. Minullekkin oli pettymys kotivinkin joululehti. Kuvat teidän joulusta ihania ja tunnelmallisia!

  VastaaPoista
 8. Hei kaikille ja kiitokset kommenteistanne!

  Pari uutta ideaa tosiaan Kotivinkin Joululehdestä löysin, mutta muuten lehdestä jäi vähän tyhjä olo. Tai ehkä niin kuin -N- sanoit, jos selailee lisää voi lehdestä löytyäkin vielä jotain uutta. Jaa-a. Tai sitten on niin, että Kotivinkin Joululehdestä löytyy omaan tyyliin liian erilaisia jouluideoita ja ne ei sen takia oikein sytytä. Monet ideat ovat jotenkin liian "tehtyjä" /luotu luomisen ilosta/ eivät tunnu omilta. En tiedä. Jouluja on niin monenlaisia.

  Mukavia pyhiä!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, ihanaa tunnelmaa ♥

  VastaaPoista
 10. Uskomattoman kauniita kollaaseja, olet kyllä TAI-TA-VA ! Kotivinkin joululehteen tartun uudelleen lähempänä joulua, jospa se sitten sykähdyttäisi enemmän.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥