lauantai 13. syyskuuta 2008

Omenoita

Ah, ihanaa omenien aikaa! Meillä ei ole vielä omia omenapuita, mutta toivon, että jonakin päivänä olisi. Varsinkin vanhat omenapuut ovat niin tunnelmallisia.... Mies kävi esikoisen kanssa poimimassa vaarin puista omenoita, niitä onkin tänä vuonna paljon. Leivoin omenapiirakkaa vieraille ja esikoinen oli, kuten aina, innokas ja hyvä apulainen.Omenaista viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Omenapiirakkaa Nam! Näyttää herkulliselta.

  VastaaPoista
 2. Ihana apulainen sinulla ja omenat ja piirakka näyttää herkullisilta..

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna tuli omenoita monta korillista, kaikki niiden ötököiden syömiä :( Tänä vuonna omenapuu raski tehdä vain vajaa kymmenen omenaa. Liekö tämä kesä mennyt toipueassa viime kesän kärsimyksistä? :/

  Makoisan piirakan olet pikku apulaisesi kanssa tehnyt. Ja tuo aikaisemman postauksesi kuppikokoelma veti sanattomaksi. Aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Eka kertaa "eksyin" blogiisi. Löysinköhän viimein sellaisen ku oon etsiny. teillä ilmeisesti uudi talo, joka on sisustettu vähän vanhahtavaan tyyliin, ei kuitenkaan ihan valkoiseksi, kuten muotia nyt näyttää olevan? Kurkkaanpa toisteki, ja lisäilen tätä listaani jos sallit :)

  VastaaPoista
 5. Nam! Minäkin juuri otin palasen omppupiirakkaa kaffin kanssa. Rakastan kaikkia omppuherkkuja!

  VastaaPoista
 6. Omanapiirakka oli herkullista... Kiitos kaikille kommenteista. :)

  Tanya: Voi, mitähän teidän puille on käynyt. Tänä vuonna on omenapuissa näyttänyt olevan tosi paljon omenia.

  Vekara: Mukava kun kävit ja lisäile vain listallesi. Meillä on tosiaan uusi talo, mutta tarkoitus on saada näyttämään se vähän vanhalta. Ihailen valkoisia sisustuksia, mutta en osaa niin sisustaa, ruudut, raidat, beige ja punainen on meidän juttumme. Ihanaa kun tulee joulu ja voin lisätä taas punaista sisustukseen enemmän.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥