keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Leikkejä

Lasten leikkejä on ihana seurata, katsoa miten mielikuvitus kehittyy ja kuinka ne tutut asiat siirtyvät leikkeihin. Harmillisen usein ei vaan malta leikkiä lapsen kanssa vaan ajatukset siirtyy niihin kaikkiin tekemättömiin hommiin, tiskivuoreen, pölypalloihin....Meillä lelut ovat suurimmaksi osaksi alakerrassa, olohuoneen nurkassa ja työhuoneessa. Makuuhuoneet ovat yläkerrassa ja lasten ei voi vielä antaa leikkiä siellä yksinään, eikä siellä leikkiminen yksin olisi edes kivaa. Odotan siis vielä aikaa, että saan sisustaa koko olohuoneen mieleisekseni.... vaikka toisaalta pikkutavaroiden hankkiminen kotileikkinurkkaukseenkin on aika mukavaa. Joskus vain ei tahdo sitä olohuonetta enää löytää lelujen alta...


Tässä on Pomppu-koira, jonka Joulupukki toi esikoiselle joululahjaksi. Minun on jo pitkään pitänyt esitellä se täällä, koska tiedän että tonttuapulainen on käyttänyt sen tekemiseen suunnattoman paljon työtunteja ja vaivaa. Aivan ihana se on ja esikoiselle rakas. Korvista kiinni ja menoksi!

5 kommenttia:

 1. Meillä myös Kuopuksen leikkinurkkaus pistettiin pystyyn olohuoneeseen, kun hänellä ei ole omaa huonetta. Sama pöytäryhmä kuin teilläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Nora, taitaa siis aika monen lapsiperheen kohtalo olla tuo leikkinurkkaus olohuoneessa. Tuota pöytäryhmää olen bongannut monesta lehdestä ja blogista, Ikeaa valkoiseksi maalattuna ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on samat järjestelyt, tosin tytär leikkii välillä yksin myös yläkerrassa. Poikaa sinne ei vielä ilman valvontaa voi päästää..

  Hieno koira!

  VastaaPoista
 4. Hulvattoman suloinen Pomppu-koira!
  Jos sallit, niin nappaan kuvasi talteen ja annan äidilleni, josko meillekin saataisiin lapsille moinen...?

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥