tiistai 15. lokakuuta 2013

Kurkistus lasten huoneisiin

Lasten huoneista pyydettiin joskus kuvia. Eilen sitten nappasin pari kuvaa, stailaamatta yhtään... Lasten huoneet ja koko yläkerta tuntuvat jotenkin sisustamattomilta, mutta nyt kun kuvia katselee niin onhan noissa tietynlainen värimaailma. Tunnistaa ainakin kumpi huone kuuluu tytölle ja kumpi pojalle. Lasten huoneita on jotenkin vaikea sisustaa kun värejä ja etenkin tavaraa on niin paljon....
Lasten tavaroiden säilytyksessä meillä on käytössä paljon erilaisia salkkuja ja koreja. Niihin on sitten helppo kerätä tavarat paikoilleen ja lelut pysyvät järjestyksessä. Ikean isot muovilaatikot sängyn alla vetävät myös mukavasti tavaraa sisäänsä ja legojen säilytyksessä ne ovatkin ihan ehdottomat.
Viimeisimmässä suursiivouksessa yritettiin joistakin tavaroista luopua sillä seurauksella, että pienimpien lelut menivät alakertaan odottamaan pieniä vieraita ja kotileikkitavarat siirtyivät aulaan. Hieman leluja lähtee onneksi myös kirpputorillekin.

Nyt suursiivous on käynnissä vinttikomerossa. Talvivaatteita pitäisi kaivella esille ja komeroon ei mahdu edes sisälle... Taitaa sieltäkin löytyä jotain kirpputorille lähtevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina mukavia ♥