torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween!

Viime viikonloppuna ajelimme siskon luokse Halloween-kemuihin pelottavan näköisinä... Sisko oli  koristellut kodin oikeaan halloweentunnelmaan. Koristeena oli silkkipaperisia hämähäkinseittejä, lepakoita, rottia, hämähäkkejä, kurpitsoja, pölyseittejä... Vieraiksi saapui jos jonkinlaista noitaa, luurankoa, lepakkoa ja olipa joukossa yksi kirurgikin. Tarjottavat olivat nyyttäriperiaatteella ja syötävää riittikin vielä seuraavalle päivälle. Tarjolla oli niin sormia ja veristä keittoa kuin luita ja aivoakin.
Ohjelmassa oli kadonneiden halloweenhenkien metsästystä. Autoimme noitaa selvittämään sana-arvoituksen ja löytämään tarvittavat aineet taikapataan. Onneksi henget lopulta löytyivät!
Juhlat olivat mukavat ja serkuksilla oli hauskaa. Tällaiset juhlat jäävät varmasti lastenkin mieleen.

Tänä viikonloppuna koristelemme omankin kodin lepakoin ja kummituksin. Ohjelmassa tulee olemaan ainakin jotakin herkkuruokaa ja heijastavien hämähäkkien etsimistä pimeässä taskulamppujen avulla. Kaiversin jo ennen syyslomaa terassille koristeeksi kurpitsan. Epäonnekseni en ollut ottanut siitä kuvaa ja nyt se näyttää jo aika kärsineeltä ja ötököiden valtaamalta...

Mutta näkyykös Halloween teillä jotenkin?

4 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että ei. Joskus on nuorisolla ollut karmivat syysbileensä, mutta itse en ole oikein lämmennyt juhlalle. Oma mieli kun kurottautuu kovaa vauhtia jo jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas uusi juhla tämä meilläkin on, mutta sopii tähän pimeyteen mielestäni. Tulisi jo edes vähän lunta niin tajuaisi joulun lähestyvän..

   Poista
 2. Meillä olisi tänä vkonloppuna kahdet bileet tiedossa mutta kun yksi kuumeilee ja toinen ripuloi...saattaa jäädä meiltä Halloween juhlimatta tänä vuonna:( Yksi odotetuimmista ohjelmanumeroista on aina ollut Ison kurpitsan ilmestyminen;se tuo jokaiselle lapselle paketin ihan niinkuin Joulupukki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teidän sairastelijoita! Aikas hauska tuo Ison kurpitsan ilmestyminen! Halloweenkekkerit tuovat piristystä syksyyn, mutta oveltaovelle kiertelevät lapset toivottavasti eivät yleisty täällä Suomessa...

   Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥