keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Hiio-hoi

Viime viikonloppuna talomme valtasivat merirosvot kun meillä juhlittiin 5-vuotissynttäreitä merirosvoteemalla.


Ohjelmassa oli aarteenetsintää. Pullopostista löytyi kirje, jossa vanha merirosvo kertoi antavansa kahdeksaa merirosvorahaa vastaan aarrekartan. Erilaisia tehtäviä tekemällä ansaittiin näitä kolikoita. Tehtävinä oli näyttää merirosvoilta, etsiä pääkallokuvioinen pussi, jonne merirosvokolikoita kerättiin, laittaa silmät kiinni silmälappua merirosvolle, etsiä piilotettuja pääkalloja, keksiä merirosvohuuto, syödä hyvin juhlapöydässä, ampua kumilankapyssyllä pulloja kumoon sekä harjoitella muistia kim-leikin tapaan. Aarteesta löytyi jokaiselle pussit, joissa oli suklaakolikoita, karkkihelminauha, tarroja, merirosvoilmapallo sekä merirosvolaastareita.

Tarjolla oli mm.Kapteeni Koukun kierteitä ja alkuasukkaita vartaissa...
Kaverisynttäreillä tarjoiltiin Aarresaari-jäätelökakkua
Mutaista kakkua kera sammakonkutusoossin (kermavaahtoa jossa passionhedelmää)
Ylimakeita tykinkuulia sekä pääkallokakkua.
Synttärisankarilla oli kivaa ja vieraatkin taisivat viihtyä ♥

Olkaahan muuten kuulolla, arvontaa tulossa pian!

10 kommenttia:

 1. YEAH! Merirosvojuhlat pidetään meidänkin pojulle - sitten joskus. Ei ihan vielä 2vee synttäreille, vai pitäisikö? :P

  Hitsit näyttää kivalle!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mikä ettei! Minusta on hauska rakentaa synttärit jonkin teeman ympärille. Esikoisella oli 2 vee synttäreillä koirateema, mutta pojalla ei tainnut teemaa olla....

   Poista
 2. Hui miten hauskat synttärit! Pikkumiehet (ja varmaan naisetkin) on varmaan ollu ihan tohkeissaan! Mä todellakin olisin...ainakin herkkupöydässä!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ekaa kertaa pojalla oli kaverisynttärit ja niin oli synttärisankari kuin vieraatkin innoissaan. Nimittäin monelle juhlijallekin kaverisynttärit oli ensimmäiset.

   Poista
 3. Ihanat merirosvosynttärit herkkuineen ja koristeluineen! Itsekin pidän synttäreiden rakentamisesta jonkun teeman ynpärille. Meillä oli viime viikolla pojan 7 vee star wars -synttärit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanny, star wars-synttäreillä itsekin olimme viikonloppuna. :) Taitaa olla nyt poikien suosiassa tuo aihe.

   Poista
 4. Hienoja! Ei haittais, jos sais joskus tehdä vähän rosvomaisempaa meillekin. Ensi kerralla teen väkisin. Siinä ne prinsessaystävät punnitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Joo, ei prinsessateemaakaan aina jaksaisi ;) Meillä ainakin prinsessavieraat olivat innoissaan aarteen etsinnästä ja pääkallojutuista.

   Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥