tiistai 22. tammikuuta 2013

Palmikoita

Käsityöt valmistuvat niiiiin hitaasti, ei vain ole aikaa tehdä niitä niin paljon kuin haluaisin. Pipo valmistui jo aiemmin ja tuubihuivi myös nyt vihdoinkin. Lankana on Novitan Crystal. Tuubihuivin ohje on Novitan ja pipon ohje sovellettu.
Tytär ilmoitti, että hänkin haluaa samanlaisen pipon. Aikansa testattuaan totesi, ettei haluakaan kun tuo lanka kutittaa. Täytyy keksiä hänelle pipoon jokin toinen lanka. Saisikohan sen valmiiksi ennen kevätsäitä...?

8 kommenttia:

 1. Kivan näköset! Paljonko meni crystal lankaa pipoon? Itsellä on 1 kerä keloa ja haluaisin siitä nimenomaan palmikko pipon mutta ohjeissa joita olen kelpuuttanut( :D ) on aina yli sen 100g keloa mennyt.. Niin kelo ei muuten kutita ainakaan minua eikä lapsiani.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pipoon meni lankaa 140-150g. Joskin tuo tupsu painaa tosi paljon ja siihen meni lankaa aikalailla. Huiviin meni lankaa n 200g. Täytyykin kokeilla Keloa, jos se kelpuutettaisiin...

   Poista
 2. Oiiii miten kauniit ja herkullisen väriset!

  VastaaPoista
 3. Ihana väri. Palmikko on niin ihanaa neuleissa. Sama ongelma täällä että ei millään ehdi tehdä niin paljon kuin haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla yleinen ongelma.... Tykkään palmikoista tosi paljon ja on ihan helppoakin vielä, vaikka näyttää vaikealta.

   Poista
 4. Ei kun kikkailemaan sinne trikoovuori ;) Hienoa työtä olet tehnyt

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥