sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23. luukku

Tykkään kovasti näistä paperisista haitarikoristeista. Mikään näistä ei ole vaan aidosti vanha, sellaisiakin olisi ihana löytää. Täytyy kulkea kirppareilla tarkkana!

Kohta on Joulu!

6 kommenttia:

 1. Voi että, meillähän oli kanssa tuollaisia silloin kun olin lapsi. Ei tosiaan ole kaupoissa näkynyt. On ne kauniita. Hyvää joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tulee tosiaan omakin lapsuus mieleen. Pari näistä olen ostanut Tukholmasta, vanhan kaupungin laitamilla sijaitsevasta puodista, siellä niitä oli vaikka mitä, ja yhden Porvoon joulumarkkinoilta. Jostain olen löytänyt myös pääsiäisaiheisia haitarikoristeita.

   Hyvää Joulua sinullekin!

   Poista
 2. Uh, aivan ihanalta näyttää. Oikein ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin kodikasta ja jouluinen tunnelma :) Ihania tosiaan nuo haitarikoristeet! Mä olen perinyt mummultani yhden joka on säästynyt, siinä on joulupukkeja ja sitä yritän varjella kaikin keinoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joskus noita haitarikoristeita tuli kuulemani mukaan riisipakettien tms mukana ja niitä sitten liimailtiin yhteen pidemmäksi letkaksi,(jotkut näkemäni olivat sellaisia pieniä tonttuja/joulupukkeja) sellaisen juuri haluaisin itsellenikin, oikein vanhan.... Kannattaakin pitää hyvä huoli noin ihanasta aarteesta!

   Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥