maanantai 17. joulukuuta 2012

17. luukku

Lasten jouluaskartelut on niin suloisia! Poika löysi maasta vanua ja keksi, että siitä tulisi hyvä tontun parta. Ja sitten askartelemaan, kaapista paperia, kyniä sekä sakset ja piirtämään. Äitiä tarvittiin punaisen ja valkoisen huovan etsinnässä. Hieno tonttu siitä tulikin!

8 kommenttia:

 1. No on hieno. Oikein hyväntuulen tonttu.

  VastaaPoista
 2. Aivan hurmaava. Tämä jannattaa säilyttää hyvin , sillä 40 vuoden päästä se tuntuu vielä ihanammalta :) Minulla on niin vanhoja pojan lapsena tekemiä joulukoristeita ja ne on niitä parhaita tunnelmantuojia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä ihanuuksia säilytetään varmasti! Kaikenlaisia muita piirustuksia ja askartelujakin yritän säästää. Niitä vain syntyy sellaisella vauhdilla, että hieman pitää karsia välillä...

   Poista
 3. Ihana tonttu! Meillä on kuusessa lasten tekemiä juttuja! Vaikka ovat jo aikuisia, joka joulu tarkistavat, että koristeet ovat siellä. Mm. sieltä löytyy pojan tekemä Reidar-niminen heppu. Poika on jo 27-vuotias, mutta toki Reidar on kuusessa edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lapsena tehdyt koristeet on kyllä tärkeitä. Mummolan kuusessa keikkuu myös vanhoja itsetehtyjä koristeita. Myös lapsena saadut koristeet ovat tärkeitä, niihin liittyy muistoja.

   Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥