perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulukoti

Tänään on koristeltu joulukuusta. Perinteisesti tonttu on tuonut aamulla pari uutta joulukoristetta ja niin nytkin, Mailegin possun ja hanhen. Kuusi alkaa olla jo aika täynntä koristeita, äidin mieleen jo ehkä liiankin täynnä, osa sydänkoristeista jäikin laittamatta kuuseen... Kuusen tuoksu on kuitenkin ihana. Miten sitä vuodessa aina ehtiikään unohtaa kuinka huumaava tuoksu kuusesta lähtee.


 
 


Tänään on nostettu joululaatikot sulamaan pakkasesta, jännätty imelletyn perunalaatikon onnistumista, paketoitu lahjoja, tehty jälkkäriä, käyty hautausmaalla ja yritetty lievittää (ja kestää) lasten malttamatonta joulunodotusta.

Yöksi kinkku menee uuniin ja aamulla on aivan ihana herätä kinkun tuoksuun. Huomenna ohjelmassa jouluinen aamusauna, jossa tuoksua tuo juhannuksena kuivatut koivunlehdet löylyvedessä, joulupuuro, lasten ohjelmia, Joulupukin kuumalinja ja Lumiukko, herkkupöydän karkkien rapistelua, hyvää ruokaa oman perheen kesken ja joulupukin vierailu vähän suuremmalla porukalla.

Nyt ulkona pieni valkoinen lumipeite. Ihanaa, jos pysyisi edes hetken aikaa

Toivotan teille kaikille lämmintä ja rentouttavaa joulua!
Nautitaan joulusta!
 

7 kommenttia:

 1. Rauhaisaa joulun aikaa sinulle myös:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis jouluinen koti!
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 3. Iloista joulua teille, tässä juuri odotan joulusaunan lämpiämistä riisipuuroa ja sekahedelmäkeittoa masu täynnä. Ihana joulu!

  VastaaPoista
 4. Lumiset oksat vihreän puun
  kimmeltää valossa jouluisen kuun.
  Katsoen tähtien hopeista nauhaa,
  toivon jouluusi lämpöä, rauhaa !

  VastaaPoista
 5. Riikka ilmoittautuu uudeksi lukijaksi.

  Riikka

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille joulun toivotuksista ja Riikalle tervetuloa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥