torstai 11. elokuuta 2011

Pihalla

Tein alkukesästä parin kasvimaalaatikon viereen vanhoista tiilistä yttimaan. Sieltä on voinut napsia tuoreita yrttejä pitkin kesää. Laventelikin viihtyy nyt siinä jotenkin.

Ensi vuonna pitää kuitenkin tälle "puutarha-alueelle" tehdä jotain. Nurmikon leikkaus on laatikoiden  ja yttikaaren vierestä vaikeaa ja ne häviävät nurmikon keskelle. Ehkä alueelle voisi tehdä lisää kasvimaalaatikoita ja aluetta rajata jotenkin. Nyt ympärillä on pari punaviinimarjapensaan alkua sekä pari vadelmaa, joista toinen ehti jo kesällä kuivua... Tällä hetkellä ne kaikki tönöttävät vain keskellä nurmikkoa. Kahden kasvimaalaatikon ympärillä on kuorikatetta, mutta haluaisin katteeksi jotain jalallekin mukavempaa, pyöreitä kiviä tai vaikka vain kivituhkaa.


Alkukesästä jatkoin myös yläpihalta tulevaa kivipuroa. Ehkä sitten joskus alhaalla voisi vielä olla pieni vesiaihe. Alas on myös suunnitteilla jonkinlainen huvimaja, joka toteutetaan sitten joskus. Tuota mustaa putkeakin pitäisi vielä lyhentää ja jotenkin maisemoida puroon :)


 Mukavaa, huomenna on perjantai!
Ja huomenna arvotaan, vielä ehdit osallistua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina mukavia ♥