sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Arvonta-Giveaway

Nyt taitaisi olla jo lupailemani  arvonnan aika. Palkinnon tarjoaa, monessa blogiarvonnassa jo vilahdellut, tanskalainen emalikylttejä valmistava yritys Ramsign.


Palkintona on emalikyltti voittajan itse valitsemalla mallilla ja numerolla. Erilaisia malleja on runsaasti, käykäähän ihailemassa niitä Ramsignin sivuilla. Emalikyltit ovat ihania, minäkin haluaisin tuollaisen!
Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen. Ja jottei olisi liian helppoa, niin jätä jokin kommentti, kysymys tai toive, josta haluaisit blogissani lukea. Suoritan arvonnan 12.8. ja tämän jälkeen ilmoitan voittajan sähköpostiosoitteen Ramsignille ja he ottavat sitten yhteyttä voittajaan kyltin valinnan merkeissä ja toimittavat palkinnon voittajalle.


Giveaway
Leave a comment (question, just a comment, wish...) and you´re in. The winner gets to pick a number sign from Ramsigns selections, which you can check out over here. You have time until 12th of August.

Onnea arvontaan!
Good luck!

30 kommenttia:

 1. Osallistun kiitos=)

  Kommenttini on vain että kiitos ihanasta blogista ja mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa. Nautin tälläisenään sinun blogistasi. Kaikenlaisa juttuja on kiva lukea.
  T:Charlotte

  VastaaPoista
 3. Arvontaan mukaan sinulla on ihana blogi tällä on kaikkea kivaa.. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 4. Hei arvonnassa mukana minäkin :)Minua yleisestikin kiinnostaa ihmisten ja talojen yhteiset tarinat. Olisi mukava lukea, miten päädyitte asumaan juuri sinne missä asutte/miten päädyitte rakentamaan juuri tämän talon juuri tähän? Iloista loppukesää!

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan :)

  Sisustuspostaukset, pihapostaukset ja tavallinen arki ovat niitä juttuja, joita mielelläni luen ja palaan lukemaan uudelleenkin.

  Mielelläni luen myös perheiden omista "rutiineista" kuten esim. kesäperinteistä ja synttäreiden viettotavoista jne.

  Ihanaa kesän jatkoa - nyt jään jännittelemään onko onni myötä tällä kertaa :)

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Voi kun joskus onnistais :)

  VastaaPoista
 7. Mukana ollaan!

  Edellisessä fiilistelit jo syksyn tuloa. Apua, ei vielä! Eikö ne luvanneet elokuuksi vielä superkuumia päiviä.

  Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa.
  Pidän tuunailuista ja askarteluista sekä sisustusaiheista. kaikki vanha ja kaunis kiinnostaa,kauniit kuvat lämmittää mieltä....

  VastaaPoista
 9. Hei, mukana arvonnassa!
  Kerrassaan ihana blogi sinulla :)
  Kesäloma kuvat olivat kivoja, jatka samaan malliin :)
  -pohjoisen tyttö-

  VastaaPoista
 10. osallistun arvontaan.noi kyltit on kyl ihania.

  sisustus juttuja ja kuvia voisi olla enemmän.niitä on kiva lukea.
  joko pariovet ovat kunnostettu?

  VastaaPoista
 11. Minä mukana myös arvonnassa!

  Juuri blogisi löytäneenä ne vielä osaa toiveita tms. sanoa. Täytyy ensin kahlata blogi läpi.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 12. Arvontaan myös!

  Ihana blogi kera ihanien kuvien.

  VastaaPoista
 13. Tykkään blogissasi kukka aiheista ja ruokaresepteista. Ja yllätykselliset aiheet on myös kivoja, esim sisustuksessa. Minulla on käynyt samoin kuin sinulla, että malvan kanssa samassa penkissä olleet syysleimut on osa hävinneet ja voivat vähän huonosti. Luulen että malvat ovat niin isoja ja vievät valon ja syysleimut ei tykkää siintä. Tämä on vain minun arvio. Mutta nyt malvat ja malvikit ovat kauneimmillaan ja nautitaan kukkaloistosta, kurkkaa minun blogiin laitoin yhden kivan malvakuvan sinne. Mukana siis arvonnassa.

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa, totta kai! Blogisi on kiva. Tunnustan, että en aina jaksa lukea blogeista tekstejä, mutta katselen ihania kuvia - näin toimin sinunkin blogissasi. Eli toivon jatkoa ihanille kuville :)
  T: Piia

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa :). Tykkään lukea kaikenlaisia juttuja, ehkäpä käsityö ja sistustus jutut ovat ne kiinnostavimmat :).
  Ja voi että hinkuisin tuota voittoa!!

  Ihanaa kesää sinne!

  VastaaPoista
 16. Ekaa kertaa blogissasi vierailulla ja heti törmäsin arvontaan :)
  Blogisi vaikuttaa mukavalta paikalta, jatkan vanhojen juttujen lumista.
  Mukana ollaan aevonnassa!


  Liityn myös lukijasi jos ei haittaa

  VastaaPoista
 17. Mukana arvontaan minäkin :) Toivoisin vinkkejä juhliin ja erilaisiin kattauksiin.

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa, ihana palkinto :) Mielelläni luen sisustusjuttuja ja katselen kuvia - teillä on niin kaunis koti! Pienet sisustusvinkit ovat aina tervetulleita.

  VastaaPoista
 19. Toiveikkaana arvonnassa mukana :)Löysin blogisi vastikään ja kivalta vaikuttaa. Ihania, inspiroivia ja kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 20. Mukana arvonnassa myös. Nämä emalikyltit ovat aivan ihania ja mukavaa, että emali näyttää tekevän uutta tulemista. Blogissasi tykkään lukea kunnostus-, tuunaus- ja DIY-juttuja.

  VastaaPoista
 21. Tämäkin mukana arvonnassa! Tykkään blogissasi erityisesti kauniista kuvista ja sisustusjutuista. Blogisi oli ensimmäinen blogi, johon ihastuin todella blogistaniaan tutustuessani! :)

  Katja

  VastaaPoista
 22. Mukaan hiphei! Tykkään lukea perusarjesta, puutarhasta ja sisustuksesta!

  VastaaPoista
 23. Hip hei,mukaan arvontaan! Ihana blogi! Tykkään juuri tällaisena...sisustusvinkkejä etenkin lastenhuoneisiin olisi kiva saada ;)

  VastaaPoista
 24. Mukava arvonta, nuo Ramsignsin kyltit ovat aivan ihania. Pystyisiköhän noista edes valitsemaan, kun kaikki ovat kauniita. Tykkään lukea lapsiperheen arkijuttuja, enemmänkin vielä voisin lukea jutuista mitä teette perheen kesken; retkiä, paikkoja yms yms

  VastaaPoista
 25. Osallistun! Pidän blogistasi juuri tällaisena enkä muuttaisi mitään. Toivoin hulluna kuvia Lefkakselta! ;D

  VastaaPoista
 26. Osallistun minäkin ihanan kyltin arvontaan. Tykkään ihan simona näistä emalikylteistä. Blogissasi tykkään lukea ihan tavallisista perheen keskeisistä tekemisistä.

  VastaaPoista
 27. Vieläkö ehtii huikata itsensä emalikyltin arvontaan! Toivottavasti. TUolla yläpuolella olevissa kommenteissa joku toivoi saavansa lukea vielä lisää perheen omista rutiineista ja perinteistä. Minä ehdottomasti komppaan ko. kirjoittajaa...

  VastaaPoista
 28. Ramsignin emalikyltit ovat todella hienoja. Valinnan vaikeus tulisi kyllä eteen voiton osuessa. Blogissasi tykkään erityisesti sen monipuolisuudesta, kiva lukea sellaisia blogeja joissa liikutaan aihealueelta toiselle eikä tiukasti keskitytä yhteen aihealueeseen.

  VastaaPoista
 29. Huhuu, haluan osallistua arvontaan! Toivon juttuja syksyn puuhista kuten sienimetsästä. :) T.Kaish

  VastaaPoista
 30. Heip kaikille osallistujille, arvonta on nyt päättynyt ja Onnetar ryhtyy pian puuhiinsa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥