tiistai 21. syyskuuta 2010

Arvonnan voittaja


Nyt on arvonta suoritettu ja sininen paketti lähtee Sadulle, joka kommentoi Anonyymina. Onneksi olkoon! Laita Satu viestiä profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseeni, niin laitan paketin matkaan. Kiitokset kaikille arvontaan osallistujille! Mukavaa, että teitä osallistui arvontaan niin moni ja jätitte viestiä, mistä olette blogissani pitäneet ja erilaisia jutun aiheitakin tuli. Myös uusia lukijoitakin ilmoittautui, kivaa ja tervetuloa!

Meillä on sairasteltu, päivät menee töissä ja illat ollaan järjestelty olohuonetta hieman erilailla. Tyhjensimme yhden kaapin tv-kaapiksi ja nyt ne kaapin tavarat lojuu erinäisissä kasoissa ympäsi taloa, kun emme tiedä mihin ne tungemme. Huoh! Miksi ihmisillä on niin paljon tavaraa... Valmiista olohuoneesta kuvia piakkoin.

Laventelin tuoksuisin terveisin,

3 kommenttia:

 1. Jee jee!!! Siis minäkö oon voittanu!! Ihanaa, kerrankin. Tai oikeastaan kyllä toisen kerran. :) Laitan sulle osotteen sähköpostiin.

  Tuo sun blogin alareunassa oleva kuva, missä on kolme punavalkoruudullistasydäntä, on aivan ihana. Käyn aina säännöllisin väliajoin sitä ihailemassa. :)

  Satu

  VastaaPoista
 2. Tulinpa kertomaan, että paketti on saapunut perille. :) Kiitos! Nyt on laventelille tuoksuvia pikkukätösiä, ja vähän isompiakin. :) -Satu

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä Satu! Ja onneksi olkoon vielä. Poikkeahan taas uudelleenkin blogissani, kunhan saan taas tänne jotain uutta laitettua....

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥