perjantai 26. maaliskuuta 2010

Synttärijuhlaa

Meidän pienin traktorimies täytti kaksi vuotta. Aika hujahtaa tosi nopeasti.... Päivä oli aurinkoinen ja pieni mies sai paljon mieluisia lahjoja, kaivurin, kuorma-auton, paloautoja, roska-auton.... Hassua kuinka tykkääkin niin paljon kaikista koneista ja vieraat selvästi tiesivät sen :)Olen ollut tosi saamaton tämän blogin suhteen... Tuntuu, ettei ole mitään sen kummempaa kerrottavaa. Ehkäpä tässä kevään myötä ryhdistäydyn ja saatte hiukan useammin jotakin luettavaa.

Aurinkoisin terveisin,

10 kommenttia:

 1. Nams mitä leivonnaisia. Tuo kakku on aivan ihana ja mikä koristelu:)) Olet todella nähnyt vaivaa. Onnea pikku-Einolle. Eino on muuten kiva nimi.

  VastaaPoista
 2. Nam, nam mitä herkkuja, näin laihduttajana on vain pistettävä silmät kiinni:)

  VastaaPoista
 3. Onnea Einolle! Ja voi mitä herkkuja oletkaan loihtinut, namskis!

  VastaaPoista
 4. Kivojahan nämä herkkukuvatkin on!
  Sain vielä viime hetken vinkkejä huomisille synttäreille...jos aamulla pyörittäis vielä muutamat sarvet:)

  VastaaPoista
 5. Onnea Pikkumiehelle!! :)
  Ja aivan mahtava kakku!! Ootko tehnyt ite?? Ja miten oot tehnyt? Meillä kans traktorimies henkeen ja vereen.. ja tuollainen kakku olisi unelma kesänsynttäreille!! :))

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Einolle!:) Voi kuinka ihanat tarjoilut teillä,taidan itsekkin kokeilla ainakin noita suolaisia tarjottavia tytön synttäreille:)

  VastaaPoista
 7. Wau, miten herkullisen värikkäistä kuvia leipomuksista. Tuntuu olevan näin keväällä, että pieni tauko tulee bloggaajien keskuudessa johonkin saumaan aina joka tapauksessa, ainakin kommenteissa on ollut, että kirjoitelut ovat jääneet viime aikoina vähiin tms., mutta aikansa kutakin. Sitä kirjoittaa, kun on sellainen fiilis, niin itse ainakin olen asian ajatellut. Nämä leipomiskuvat on mielestäni myös kivoja seurata siinä missä kaikki muukin. Se pieni paha näissä on, että talouspaperia pitää olla leuan alla, kun tuppaa olemaan niin herkullisen näköisiä, että mieli tekee syödä niitä ruudusta :)

  VastaaPoista
 8. Ei tämmöisiä postauksia saa tehdä - kuola valuu näppistä pitkin ja masu huutaa herkkuja! ;D

  Ensi kertaa kurkkailulla! Onnittelut pikkumiehelle! ♥

  VastaaPoista
 9. Oikein paljon onnea pikkumiehelle! Aivan ihanan näköiset herkut :)

  VastaaPoista
 10. Voi, kiitokset kaikille onnitteluista!

  Saara, kakun olen tehnyt itse. Marsipaanista on aika helppo tehdä kakun koristeita. Laitoin täytetyn kakun päälle kerroksen kermaa ja sitten keltaisen kaulitun levyn. Vihreästä ja valkoisesta kaulituista levyistä leikkaisin veitsellä traktorikuviot. Kuvioista on hyvä tehdä ensin kaavat vaikka leivinpaperista. Reunoille tein vielä valkoisen kaitaleen ja vihreän nurmikon kun keltainen levy ei ulottunut ihan reunoille asti :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥