tiistai 2. helmikuuta 2010

Viikonlopun jälkeen

Viikonloppuna yritimme rauhoittua kaiken kiireen keskellä. Lauantaina vietimme lasten kanssa pitsailtaa, johon kuului itse tehtyä pitsaa, saunomista, yhdessäoloa ja napostelua. Lapsista oli hauska tanssia saunan jälkeen ja aikuisista ihan olla vaan. Sunnuntaina ulkoilimme lumitöitä tehden ja kävimme luistelemassa. Mukavaa yhdessäoloa ja sitten taas jaksaakin kiireistä viikkoa.


Viikonlopun kunniaksi ostin myös kukkia, tulppaaneja ja esikoita. Kylläpä ne piristävätkin sisustusta ja tuovat jo hiukan kevättä.


Nautitaan lumesta kun nyt sitä on!

7 kommenttia:

 1. Kukkasi kyllä piristävät ja tuovat jo kevättä mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä nuo kukat :) Pitää varmaan itsekin käydä hakemassa.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kyllä on kaunis esikko, mutta miten saat pidettyä sen noin kauniina pitempään. Ostin samanlaisen itselleni pari viikkoa sitten ja sain sen kuolemaan jo. Kastelin liikaa tai liian vähän varmaan?

  VastaaPoista
 4. Kauniita keväsiä kukkia! Ja ihanat nuo aiemman postauksen tossut!!!

  VastaaPoista
 5. Pitsaillat on kivoja;) Niitä pitää ehdottomasti olla, aika useinkin... Ihania tulppaaneja:)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta, semmoselta kotoiselta. Kauniita kukkiakin olet ostanut! :)

  Mäkin ostin viime viikolla kevätesikon (yhden vaan kun ei ollut enempää mieluisaa väriä) ja nyt sen kukat on jo ihan nuupahtaneet. Liekö vika kukassa vai sen hoitajassa...? ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille yhteisesti kommenteista!

  Kaikille esikoiden kanssa pähkäileville, katsotaan miltä mun esikot näyttää parin viikon päästä.... Itse asiassa ostin nyt ekaa kertaa esikoita, ennen en oikein niitä "tajunnut" ostaa. Niiden multa pitänee pitää koko ajan kosteana, ei saa kuivahtaa, mutta liian märkäkään ei saisi olla. Katsotaan siis koska noi mun kupsahtaa... Hih!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥