torstai 29. lokakuuta 2009

Tunnustus ja tiskirättejä...

Sain Mialta tämän tunnustuksen, kiitos!


Tunnustuksen säännöt kuuluvat näin:
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti

Näkö-
Minulla on ollut lasit jo ala-asteelta asti. Ilman laseja näen aika huonosti ja joskus myös toivoin silmien korjausleikkausta. Nyt olen kuitenkin sitä mieltä että lasit tuovat ilmettä, joskin ovat usein tiellä, huurtuvat yms. Mutta siis näön menettäminen olisi ihan kamalaa... On ihanaa kun näkee kaiken kauniin.

Maku-
Rakastan syömistä! Hyvä ruoka ja viini, suklaa, karkit, leivonnaiset..... nam!

Haju-
Kesäinen aamu, joulukuusi, vastapaistettu pulla, vauvan tuoksu, aamukahvi, saunan lämmitys... Tuoksut ovat tärkeitä ja säilövät sisällään paljon muistoja.

Kuulo-
Kurkien ääntely, lapsen puhe ja nauru, portaan narahdus, takan ritinä...

Tunto-
Halit ja pusut, toisen kosketus. Mikä voisi olla tärkeämpää?

Tällä kertaa en laita tunnustusta eteenpäin. Aika moni tämän on varmasti saanutkin ja en jaksa käydä läpi ja etsiä blogia, joka tätä ei olisi saanut. Laiskimus....


Meillä alettiin käyttää vähän aikaa sitten näitä Kiertin bambuisia tiskirättejä. Onko kenelläkään kokemusta näistä? Ovat mielestäni kauniita ja toivoakseni aika kestäviä. Meillä tiskirättiä tarvitaan vähän liiankin usein ja koska rättejä meni usein roskikseen niin ajattelin että jos nämä kestäisivät meillä hiukan pidempään. En tiedä vielä miltä nämä näyttävät pesukoneessa käynnin jälkeen, mutta tavalliset eivät oikein miellyttäneet silmää...


Terveisin

4 kommenttia:

 1. Meillä on juuri samat bamburätit samanmerkkisenä käytössä ja olen huipputyytyväinen! Pesen rätit yleesnä astianpesukoneessa n. kerran kuussa tai jopa harvemmin, ihan sen mukaan alkaako jotain tuunkkaista hajua ilmaantua.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, sähläsin ja hylkäsin pari kommenttia vahingossa pienten häiriötekijöiden pyöriessä ympärillä.... Viestit siis nyt tässä:

  Katri http://katrinkuvat.blogspot.com/ kirjoitti:

  Oi oi mitkä tarjoilut!

  Voi kun paljon lunta! Meillä on vain ilmassa leijunut, mutta ei ole maahan jäänyt toistaiseksi.

  Vekarus http://vekarus.blogspot.com/ kirjoitti:

  On kokemusta vain itse virkatuista. Niistä pelkästä bambusta tehdyt kuivuivat vasta vuorokauden kuluttua, mutta uudemmat eli bambu-puuvillasekoituksesta tehdyt kuivuvat työpäivän aikana. Imukykyyn en ihan ole tyytyväinen, mutta ainakin ovat kauniita.

  Kerro ihmeessä kokemuksistasi, jos olisivat parempia!

  VastaaPoista
 3. Kaunis rätti:) Kerro sitten onko hyvä!

  VastaaPoista
 4. Vierailu ihanassa blogissasi =)
  Ja hei, kiitos paljon hyvästä tiskirättivinkistä. Miehellä on tapaha heittää rätti roskiin yhden käyttökerran jälkeen, johon minulla menee heeeeeermot, joten kokeillaankin seuraavaksi ehdottomasti tätä!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥