tiistai 10. maaliskuuta 2009

Kevättä

Hups, blogi on viime aikoina jäänyt ihan unohduksiin.... Perheessämme jylläsi viime viikolla inhottava vatsapöpö ja varsinkin me tytöt sairastimme, esikoinenkin ihan ekaa kertaa. Nyt ollaan jo terveinä, vaikka tuntuu että tauti vei yllättävän pitkäksi aikaa puhtia pois. Ensi viikonloppuna juhlimme kuopuksen ensimmäisiä syntymäpäiviä sekä esikoisen nimppareita, joten puuhaa on. Samalla olen yrittänyt alkaa ommella ja viritellä vähän keväisempää ilmettä kotiimme. Kevätoloa tuovat myös kuvan helmililjat, jotka ostin vahingossa. Minun piti ostaa ruukkunarsisseja, mutta nappasinkin kaupassa vahingossa väärän ruukun. Kotona olikin mukava yllätys kun huomasin erehdykseni.

Helmililjojen kukintaa odotellen,

10 kommenttia:

 1. Sitä tautia on liikkeellä. Me olemme kylläkin vielä toistaiseksi säästyneet siltä (täytyy koputtaa puuta). Se nyt vielä puuttuis ;) Ihana kuva! Minulla on muuten sama tapa sitoa nauhoja ja pitsejä joka paikkaan. Söpöä!

  VastaaPoista
 2. Hienosti olet koristellut ruukun. Kiva, että voitte jo paremmin! Teillä onkin sitten yhtä juhlaa.
  Ihania juhlahetkiä ja lapsukaisille oikein paljon ONNEA!:))
  Mukavaa viikonjatkoa sinulle,blogiystäväni!

  VastaaPoista
 3. Selailin blogiasi ja huomasin, että minulla on kyyneleet poskella: Kodistasi ja kuvistasi henkii se kodikkuus, lämpö ja levollisuus, mitä itse olen koko ikäni tavoitellut ympärilleni. Kuvista, teksteistä ja kaikesta tulee katsojallekin hyvä olo. Kiitos.

  Onnellisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 4. -A-, Hih, minä rakastan nauhojen sitomista joka paikkaan ja kohta onkin aika vaihtaa vähän keväisempiä nauhoja! Toivottavasti säästyttekin tältä taudilta.

  Marge, Juu, juhlia on varsinkin kun suvussa on parit muutkin lasten synttärit tässä parin viikon sisällä. Pitää aina sopia kuka pitää mikäkin viikonloppu.

  Maria, voi ihania sanoja sinulla, kiitoskiitos!

  VastaaPoista
 5. Voi, minulla ei ole vielä yhden ainutta helmililjaa... Pitäisi yrittää jostain löytää:) Toivottavasti olette jo kunnossa. Ja minultakin onnitteluja lapsukaisille:)

  VastaaPoista
 6. Kaunis istutus! Helmililjoja näkyy olevan monessa blogissa, tulee ihan tunne että niitä on ihan pakko saada myös...

  VastaaPoista
 7. Mari ja olivieno, helmililjoja on todellakin näkynyt viime aikona monissa blogeissa ja minusta ne ovatkin tosi kauniita. Hassua, että ostin niitä sitten vahingossa kun muut niitä tarkoituksella metsästävät.

  VastaaPoista
 8. Hei! Kävin taas ihastelemassa kauniita kuviasi. Onnittelut muksuille ja muista sinäkin nauttia herkuista!

  VastaaPoista
 9. Joo taitaa olla oksutautia liikkeellä :/ Mutta hyvä, kun on teillä jo helpottanut!

  Ihanasti olet helmililjasi istuttanut! :)

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥