sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Arvonta

Järjestin blogissani ensimmäistä kertaa arvonnan ja yllätyin kovasti kuinka moni halusi osallistua.Kiitokset kaikille osallistujille! Kaikki viestinne olivat ihanan positiivisia. Kommentteja on aina niin mukava saada! Jatkan kyllä blogini pitämistä, ajoittain vain miettii koko jutun mielekkyyttä. Itse käyn päivittäin kurkkimassa moniin ihaniin blogeihin. Niistä saa niin valtavasti uusia ideoita ja minusta on mukava päästä ihastelemaan toisten koteja ja kauniita asioita.

Arvonta on nyt suoritettu ja onnetar nosti korista Päivi J:n nimen. Onnea! Laita osoitetietosi minulle niin laitan jouluisen paketin matkaan.

8 kommenttia:

 1. Sinulla on kaunis koti ja ihana blogi!! Käyn aina välillä katsomassa kuviasi ja kuulumisiasi ja totta, näistä ihanista sisustusblogeista saa paljon ideoita ja hyvää mieltä katsellessa kauniita kuvia - kuin sisustuslehteä lukisi! Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
 2. Hei! Tulin vierailulle pitkästä aikaa, saanko linkittää sinut suosikeihini?

  Karita

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun jatkat tätä blogin pitämistä! Ite käyn aina kurkkimassa onko täällä jotain uutta, kun vain koneelle pääsen. Teidän kotinne on niin tunnelmallinen ja kodikas, ei liian "kruusattu".

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos tuosta tunnustuksesta.. :)

  VastaaPoista
 5. Elä vaan lopeta blogin pitämistä... ei ei..
  Onnea Päiville.. ihana arpapalkinto...
  Maanantaiterveisin Krisse

  VastaaPoista
 6. Ihana yllätys tuo voitto! Laitoin äsken sähköpostia Sinulle.

  VastaaPoista
 7. Mitä ihmettä !!! Älä nyt edes uneksi lopettamisesta !!!! Pelastat aina iltani, kun huokailen onnesta kun katselen kauniita kuviasi ja juttujasi. Nautinnollista joulunaikaa !

  VastaaPoista
 8. Tunnelmallista joulun odotusta sinulle "anonyymi". En lopeta en! Hauskaa, että viihdyt blogissani ja tulethan taas!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥