tiistai 14. lokakuuta 2008

Viikonlopun jälkeen

Viikonloppuna kävimme läheisillä syysmarkkinoilla. Markkinarinkelin ja metrilakun lisäksi löysin kangasta, josta voisi syntyä ensimmäiset Tilda-askarteluni. Minulla on Tilda-kirjoja jo jonkin verran, mutta vielä en ole ehtinut ommella yhtään hahmoa, mutta jospa nyt ennen joulua saisin jotakin aikaiseksi....

Samalla reissulla käväisin ostoksilla uudistuneen kukkakaupan sisustusosastolla ja yllätyin iloisesti. Löysin mukavaa lahjapaperia tuleville synttäreille, yhden lasikoristeen lisää kokoelmaani sekä lokerikon, jota olin katsellut jo jossakin nettikaupassa. Lokerikko on aika pieni ja se laitetaan talomme seinään vesipisteen viereen. Lokerikkoon sujautetaan harjat yms pienet vesiletkutarvikkeet maasta lojumasta.

Monessa blogissa on viime aikoina valiteltu ettei vielä alettaisi jouluhössötystä. Joulu on kuitenkin jo mielessäni. Kohta pitäisi kaivella vanhat joululehdet kaapista, postilaatikkoon tippuu pian ensimmäiset joululehdet, mielessä pyörii jo kaikenlaiset jouluaskartelut ja joululahjatkin olisi mukava saada hankittua ajoissa. Erityisen innolla odotan Unelma-kirjakerhon Lämmin Joulu-kirjaa saapuvaksi ja ensimmäisiä lehtien joulukuvia: uusia ideoita, kauniita kuvia, inspiraation lähteitä. Tosi asia kuitenkin on, että jos jotakin aikoo lapsiperhearjen keskellä saada valmiiksi, olisi pian aloitettava. Ei sinne jouluun kuitenkaan enää niin pitkää aikaa ole.

jouluisaa tunnelmaa viime vuodelta

7 kommenttia:

 1. Iloa ja intoa ensimmäiseen Tildaan!

  Ja totta on, että vaikka nyt on aikaista joulua miettiä, niin nyt olisi hyvät saumat saada jotain valmiiksikin! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita! Ja ihastuttava tunnelmallinen joulukuva! Itse pidän kyllä joulunajasta, ja toivoisinkin voivani aloittaa joulutössötykset tarpeeksi varhain, mutta kaupoissa inhottaa joulumusiikki ja se kaupallinen joulu.

  VastaaPoista
 3. Kaupallinen jouluhössötys inhottaa, mutta tämä kotona tapahtuva valmistautuminen on ihan eri juttu. Minäkin olen jo aloittanut joulufiilistelyt siis ;)

  Intoa ensimmäiseen Tilda ompeluksen pariin. Itsekin olen aloittelijatasolla tuossa hommassa, mutta Tilda-tonttu olisi tarkoitus tehdä vielä ennen joulua.

  VastaaPoista
 4. Heipä hei, minä taisin myydä sinulle uusimmat hankintasi kukkakaupassa! Yllätyin iloisesti kun tajusin, että joku täältä blogimaailmasta sentään on meiltä päin... Nyt kun muistelen, taisin ojentaa tiskin takaa GG:n lahjapaperin tomeralle pikku apulaisellesi kannettavaksi..?

  Ps. Meille on tulossa ensi viikolla Tanskasta uusia ihanuuksia, tervetuloa!

  Ps.II Sorry, ei ole tarkoitus mainostaa...

  VastaaPoista
 5. Kylläpä sinulla on ihana blogi! Itse olen ihan jouluihminen ja nautin kun saa ajoissa käydä suunnittelemaan lahjoja ja kodin sisustamista. Odottelen jo glögin saapumista kauppoihin, että pääsee kunnolla fiilistelemään. Intoa Tilda-töihin, ne ovat kyllä niin ihastuttavia!

  VastaaPoista
 6. Maria- Kiitos! (Mitään ei ole vielä aloitettu, kaikki vasta päässä suunnitteluasteella..)

  Olivieno- Tosiaankin se kaupallinen joulu alkaa aina turhan varhain.

  Kati- Intoa myös sinun Tilda-tonttuusi!

  Ulpukka- Hih, minähän se olin apulaiseni kanssa. Hassua, että minut on "tunnistettu". Tulen varmasti ostoksille uudelleen!

  Tiina- Mukava kun kävit ja pidit!

  Joulufiiliksin Olivia

  VastaaPoista
 7. hei!!!onko tuo teillä takka/leivinuuni yhdistelmä??aivan ihanan näkönen...
  onko teillä puuhellaa??

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥