tiistai 28. lokakuuta 2008

Syyskuun viimeistä viikkoa

Käsityörintamalla on ollut viime aikoina taas aika hiljaista. Hirveästi ideoita, mutta ei aikaa. Ne joulujututkin kovasti syyhyttävät mielessä. Tuon pipon sentään sain vähän aikaa sitten valmiiksi.
Loppuviikosta käväisimme pääkaupunkiseudulla sukuloimassa. Aika meni nopsaan lasten kanssa, mutta Ikeassa ja Tian verannassa ehdittiin sentään pistäytyä. Ikeasta en ostanut sen kummempaa, jotain pientä vain, mieskin ihmetteli kun selviydyttiin sieltä niin nopeasti. Nuo Tian verannasta ostetut kyltit on tulossa roskis-postilaatikkokatokseen sitten joskus kun sen joku rakentaa...

Vähän aikaa sitten minua odotti ihana yllätys Sadun blogissa: ensimmäinen blogiarvontavoitto! Voittajana sain valita kahdellakymmenellä eurolla ihanuuksia Villa HARMONIEN kaupasta. Voi, valinta oli kyllä vaikeaa ja näihin lopulta päädyin. Kiitokset Sadulle!

4 kommenttia:

 1. Mukava huomata monessa postauksessa käsityön tekijöiden esittelevän aikaansaannoksiaan.
  Mukava katsella niitä.

  VastaaPoista
 2. vastavierailulla. Kiva, kun poikkesit pirtissämme, niin löysin tieni kurkistamaan ihanaan blogiisi. Laittaisin sinut mielelläni listalleni, jos ei sinulla ole mitään sitä vastaan. Ihana tuo viime vuoden joulukuva. Pikkuhiljaa alan virittäytymään jouluvalmisteluihin, jotta ei tarvitse kiiruhtaa :)

  Tavataan taas!

  VastaaPoista
 3. Samoja sanoja tulin kirjoittelemaan kun hanna-maria :) Kiva kun kävit meillä, saanhan linkittää että löydän takaisin? Täällä olikin kaikkea tosi ihanaa...

  Mukavaa päivää siulle!

  VastaaPoista
 4. Krisse mummi- Kädentöitä on minustakin mukava katsella toisten blogeista, niistä saa kivoja ideoita itsekin. On myös kiva huomata mitä kaikkea voi itse käsin tehdä.

  Hanna-Maria ja Pikku-Pihlaja- Mukava kun kävitte ja totta kai saa linkittää.

  Nähdään taas pian!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥