torstai 2. lokakuuta 2008

Joulua odotellessa...Alkuviikosta meillä oli yöpakkasia ja ilma tuntui jo kovin talviselta. Tuolloin mittari näytti aamulla -5 c, ja nyt loppuviikosta sitten satoikin vettä ja ilma oli masentavan syksyinen. Innostuin laittamaan ulos vähän kanervia ja havuja. Sammalta ja havuja kävin keräämässä jo viikonloppuna metsäretkelläni. Kylläpä auto tuoksuikin jouluiselta ajellessani kotiin havujen kanssa.


Mikähän siinä muuten on, että heti kun on vähänkin pakkasta, niin tulee tosi jouluinen olo. Varsinkin ensilumen sataessa maahan minulla on usein jouluisempi olo kuin itse jouluna. Käykö muille niin?


Joulua ajatellen tilasin myös Villa Harmoniesta ihania glögimukeja, ihastuin niihin heti kun näin. Samalla tilasin vähän sinkkijuttuja sekä kauniin joulupallon alkavaan kokoelmaani. Oltaisiinpa jo lähempänä joulua niin voisin alkaa lämmitellä glühweinia. Joulutortuistakin yksi päivä haaveilin, johon mies sanoi, että jos odotettaisiin edes marraskuulle... höh.

8 kommenttia:

 1. Minulle käy samoin - kun ensi lumi sataa, tulee niin jouluinen ja rauhallinen fiilis.
  Tässä suunnittelin, että jos sateet jatkuvat vielä, eikä aurinkoa näy, haen varastosta yhdet jouluvalot olohuoneeseen : )

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse edes sataa lunta, että tulee jouluinen olo. Kuura maassa aamulla riittää! :)

  Ensimmäisen joulukirjankin korkkasin jo tällä viikolla. Hiirenkorvat vaan lisääntyy sivuja käännellessä ;D

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on tullut vierailtua mutta puumerkkiä en ole tainnut aiemmin jättää :) Minäkin ihailin noita mukeja, ovat tosi kauniita. Sateetonta syksyä teille päin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat jouluiset hankinnat olet tehnyt. Ja istutuksesi ovat myös kauniit.
  Minä odottelen uutta joulukirjaa postista, sitten alkaa oikea joulufiilistely.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ostokset ja kauniit syksyiset asetelmat havuista jne! =) meillä vielä parveke elelee ränsistyneessä kesälookissa... pitäisi tosissaan se hoitaa pikapuoleen vähän siistimpään kuntoon.

  Mulle ei ole ihan vielä tullut jouluista fiilistä, itseasiassa vielä jopa vähän hurjalta tuntuu kun kauppoihin on ilmestynyt joulukalenterit ja -kortit sun muut :O ei kai jo nyt?

  VastaaPoista
 6. Hienoja ostoksia olet tehnyt! Itsekin tekisi mieli jo salakuljettaa sisälle vähän joulun tarpeistoa, valoja ym, niitä kun saa niin vähän aikaa pitää esillä... "salakuljettaa" siksi että myös täällä mies on totaali-joulutunnelman-skeptikko vielä tässävaiheessa. Kuusi on jo sentään kaadettu pihalle, harmi että poika katkaisi siitä latvan...

  VastaaPoista
 7. Ihanan syksyisiä juttuja! Kyllä se joulu alkaa mielessä jo välillä olemaan ja lahjojakin olen alkanut tekemään.

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas mukavista kommenteista kaikille!

  Sariw- Onneksi ainakin meilläpäin on välillä aurinkokin taas näyttäytynyt. Jouluvalot olohuoneessa ei olisi ollenkaan huono idea jos syksy on kovin synkkä.

  Tanya- Onneksi en ole siis ainoa hassu jolle kuura jo tekee jouluolon :)

  Piitu- Mukavaa syksyä myös sinulle, mukava että jätit kommentin!

  Nora- Joulukirjat ja -lehdet täytyisikin pian taas kaivaa esille.

  Heini- Apua, toivottavasti joululaulut eivät ihan vielä ala soimaan...

  Olivieno- Totta, joulujutut saa olla aika vähän aikaa esillä. Ulkovalot taas ovat meillä pitkälle kevääseen ja ne laitetaankin reilusti ennen joulua. Niitä kun en miellä joulujutuiksi vaan talvikoristeiksi.

  Maria- Olisi ihanaa kun saisi kaikki joululahjat tehtyä ja hankittua reippaasti ennen joulua, olisi yksi stressi vähemmän...

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥