tiistai 5. helmikuuta 2008

Liukasta laskiaista!

Teimme laskiaispullia jo viime viikolla. Tytär toimi innokkaana pikkuapurina leipomisessa. Pullat maistuivat herkullisilta!Kuvan kahvikuppi on mielikahvikuppini ja noita minulla onkin sitten jo kolme kappaletta. Aloitin erilaisten keltaisten Arabian kahvikuppien keräilyn sisareni innoittamana neljä-viisi vuotta sitten. Hän keräsi enimmäkseen sinisiä ja ostin hänelle niitä aina kuin näin sopivan edulliseen hintaan. Ihastuin sitten itsekin kuppeihin ja päätin alkaa keräilemään keltaisen värisiä. Nyt hinnat ovat nousseet jo niin korkealle, etten useinkaan enää ole uusia kahvikuppeja ostanut, mutta aloittaessani keräilyä kuppeja saattoi saada hyvinkin edullisesti. Itselläni on kahvikuppeja jo parisenkymmentä ja juhliin lainailemme kuppeja sisareni kanssa aina puolin ja toisin. Juhlissa meillä juodaan siis kahvia aina eriparikupeista!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kahvikuppeja sinulla. Minusta on jotenkin kiehtova ajatus kattaa eriparikuppeja pöytään ja juuri tuollaisia vanhoja, ihania kuppeja.

    - Kati

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo arabian vanhat kahvikupit. Niissä on sitä jotakin... Harmi vaan, kun niiden hinnat ovat kirppiksilläkin nousseet niin korkealle.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥