perjantai 8. helmikuuta 2008

Komeron kätköissä

Kun rakensimme taloamme moni asia, joka on totuttu tekemään yleensä tietyllä tavalla, ärsytti minua. Yksi tällaisistä asioista oli sähkökaappi. Se oli piirretty sijaitsemaan eteisen tuntumaan, keittiön puolelle pitkälle seinälle. Tähän kohtaan olin suunnitellut koukkuja ihanille tavaroille, ruututapettia ja sähkökaappi ei todellakaan olisi ollut kaunis näky tuossa kohtaa. Koska meille ei ollut tulossa erillistä teknistä tilaa, se oli "paras" paikka sähkökaapille. Sähkökaapit vain sattuvat olemaan todella rumia hökötyksiä. Ensin ajattelin, että upottaisimme paksun sähkökaapin seinän sisään ja tapetoisin tai maalaisin sähkökaapin oven. Sitten sain idean! Meille oli tulossa työhuoneeseen vanhantyyliset kiinteät kaapit, joihin kunnostaisimme vanhat ovet. Näitä ovia oli vielä jäljellä ja niinpä keksin piilottaa sähkökaapin tällaisen oven taakse. Nyt näyttää siltä kuin keittiössämme olisi vanha komero, mutta se kätkeekin sisäänsä sähkökaapin sekä muita "teknisiä virittimiä".

Ovessa olevan koivukranssin tein jo rakennusaikana, eli siitä on jo aikaa... Sammalsydänkin alkaa olla jo aika kulahtanut, se olisi aika jo ainakin vaihtaa uuteen.

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea.
  Tuollaiset vanhat kapeat komeronovet ovat aivan ihania.

  t. Nora

  VastaaPoista
 2. Kyllä idearikas keksii! Hyvin piilotettu kyllä ja vielä noin ihanan oven taakse. Voi kun vain itsekkin älyäis tehdä tuollaisia ratkaisuja...

  VastaaPoista
 3. Ihana ovi, kaunis blogi.... Taisi ihan rimmata...

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥