perjantai 29. helmikuuta 2008

Aurinkoista kevätpäivää!

Ulkona paistaa taas ihanasti aurinko ja on niin keväistä! Samaa kuitenkin tuskailen minäkin, niin kuin monet muutkin blogeissaan, kevät paljastaa likaiset ikkunat ja kaikki mahdolliset siivoamattomat kohdat. Meille paistaa keskipäivällä aurinko olohuoneeseen maata viistäen, pölyt todellakin näkyy ja keittiöön, paljastaen kaikki likaiset sormenjäljet valkoisissa ovissa. Huoh!


Eilen pääsin käymään pitkästä aikaa kirpparilla, mutta harmikseni en löytänyt mitään sen kummempaa. Tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt, vaan mukaan tarttui kaksi kirjaa sekä pahvinen pieni pääsiäismuna. Minusta nuo vanhat kirjat ovat kiehtovia ja odotan innolla aikaa, että pääsen lukemaan niitä iltasatukirjoina esikoiselle. Kaapin kätköissä odottaakin jo paljon muitakin vanhoja kirjoja sekä muumikirjoja. Koskahan hän jaksaisi alkaa kuunnella tarinoita ilman kuvien katselua?


2 kommenttia:

  1. Ihania nuo vanhat kirjat. Koko kaupungin Vinski on mukava satu! Muistan pojan näkymättömyyspulverin kanssa tehdyt seikkaillut omasta lapsuudestani yhä...

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥