keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksy

Nyt on selvästi syksy. Nautin kurkien huudoista metsän takana, syksyn tuoksusta ja aurinkoisista päivistä. Poika oli aivan innoissaan kun puimurit pörräsivät pelloilla. Näistä sateisista säistä en nyt niin tykkää, mutta luovathan nämäkin omanlaisensa tunnelman. Sadesäällä olisi ihana käpertyä viltin alle lueskelemaan kirjaa (tai blogeja). Olin viikon sairaslomalla ja tietokonekin reistaili, joten teidän muiden blogeihin en ole päässyt kunnolla viereilemaan. Onneksi sairastelut on nyt sairasteltu, sillä meidän Kreikan reissu lähestyy....Viime viikonloppuna nautimme ihanista päivistä ja mukavan lämpimistä illoista. Hämärissä illoissa on mukavaa sytytellä kynttilöitä terassille, varsinkin kun viime viikonloppuna tarkeni istuskellakin pitkään ulkona. Voi, kun tällaisia syksyisen lämpimiä iltoja olisi enemmän.


Terasin kattoon virittelin kynttelikön, johon ripustelin mm. vanhoja haarukoita sekä valot. Lapset olivat hiukan kummissaan ja ihmettelivät kovasti mitä äiti on kattoon ripustanut, kun siellä vielä oli raastinkin!Huomenna on syyskuu!

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo terassin katossa oleva kynttelikkö!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia.
  Täälläkin poika on innoissaan puimureista ja meillekkin kuulemma täytyisi hommata puimuri :)
  Mukavia syksyisiä päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä,syksy se on...itsekin olen jo viritellyt tuikkuja ja lyhtyja...uusia valosarjoja kävin eilen kaupoilta etsimässä...mut ei oota sain..kun ei ole vielä joulun aika...eräässä kaupassa jo tuhahdinkin,etteikö muka valosarjoja tarvitse ,vuoden pimeimpää aikaa aletaan elää...mut vasta myöhemmin tulevat myyntiin.
  Ja vielä...joka vuos noita valosarjoja saa olla uusimassa...

  VastaaPoista
 4. Ihania, ihania kuvia sinulla jälleen! Kynttelikkö on mahtava. Olin pari vuotta sitten ilmoittautunut "romukurssille", jossa olisi voinut saada kivoja vinkkejä kaikenlaisten romujen tuunailuun, mutta kurssi peruuntui koska mä olin ainoa kiinnostunut, harmitti silloin ja vieläkin. Noh, taviiko sitä kurssia, kaikkeahan voi itekin keksiä ja varastella ideoita muilta.
  Voittamani talonnumerokyltti tuli tänään ja SE ON SUPER UPEA!! Kiitos vielä kerran. Laitan kuvia, kunhan ehdin.
  Aurinkoa syksyyn!
  -Piia

  VastaaPoista
 5. MaMMeli, voi kiitos!

  inkku, meillä pojan mielestä paras traktorimerkki on John Deere, miuluiten puimurinkin pitäisi olla sen merkkinen ;)

  PikkuBertta, ihanaa kun nyt voi laittaa kaikenlaisia valosarjoja. Höh, ettei kaupasta niitä vielä löydy, pitäisi joulun aikaan aina hamstrailla.

  Piia, välttämättä ei kurssia tarvita, kokeilemaan vaan! Kiva, että tykkäsit kyltistä! Se on varmasti IHANA!

  VastaaPoista
 6. Hieno kynttelikkö!
  Mukavaa reissun odotusta:)

  VastaaPoista
 7. Hei, mistä viimeisen kuvan lyhdyt olet löytänyt? Meiltä yksi löytyy -mieheni sen joskus jostain ostanut- en vain ole onnistunut useampia löytämään...

  VastaaPoista
 8. mustakissa, kiitos. Nyt lomalla käyty ja mukavaa oli. Matkakertomusta tulossa pian.

  -N-, lyhdyt ovat Ikeasta. En tiedä onko niitä tällä hetkellä vielä hopean värisinä. Minulla on myös yksi valkoinen. Luulisin, että noita vielä olisi, kertokaahan jos teillä muilla on tuoreempaa tietoa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥