keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellettä...

Nyt on nautittu kuumista ilmoista (ja vähän jo tuskailtukin...). Olemme suunnanneet rannalle töiden jälkeen hyvät eväät mukanamme. Ihanaa! Tosin koti näyttää kaamealta kun siellä käy vain kääntymässä, mutta ehtiihän sitä siivota sadepäivinäkin.

Kuumalla säällä ei jaksa oikein syödä, mutta illalla jo maistuu.
Tänään teimme kanasalaattia. Pohjana on jääsalaattia ja rucolaa, joukossa mansikoita, pähkinäsekoitusta ja parmesaanilastuja. Grillasimme kanaa, joka laitettiin vielä hetkeksi uuniin ja vuohenjuustokiekot päälle. Kastikkeena tummaa balsamicosiirappia ja mausteena hieman tuoretta timjamia. Nam!

Nyt nukkumaan...Tuleekohan huomisesta sellainen ukkospäivä kuin on luvattu?

10 kommenttia:

  1. Saa nähdä juu, millainen jytinä sieltä tulee. Pakko käyttää miehen auto katsastuksessa, kun se on töissä. Eli säästä huolimatta on siis mentävä ovesta ulos! En halua ukkosta tai rankkasadetta silloin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ainakin jytinät jäivät yllättävän vähäisiksi, vettäkin tuli vain vähän. Muualla Suomessa onkin sitten myrskynnyt enemmän...

      Poista
  2. Jytinää on kait tosiaan odotettavissa. Leikkasin tänään tsempillä helteellä nurmikot jos kerran huomenna sataa, kun sitten pe on meillä juhlat. Kaunista kesänjatkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jytinät ovat jo tauonneet ja perjantaiksi tulisi hyvä sää, että juhlanne onnistuvat. Kaunista kesää myös sinulle!

      Poista
  3. Täällä ainakin oli kovat ukkoset tänään! Lähialueilla tuntuu olevan melkein joka kaupungissa ja kylässä joku salaman aiheuttama vahinko :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhia miten ukkoset ja kaiken maailman tuulet aiheuttavat nykyään niin paljon vahinkoa. :(

      Poista
  4. Voi jessus miten hyvännäköinen salaatti, ihan ravintelitasoa!!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kesäeväät. Pitkään kokeilla tuota salaattia rohkeasti mansikan kera :)
    Ihanaa kesää sinulle ja kiitos mukavista tarinoista ynnä upeista kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikka maistuu salaatissa tosi hyvälle! Kokeile vaan rohkeasti. Kiva, että olet käynyt täällä vieraisilla ja ihanaista kesää myös sinulle!

      Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥