maanantai 22. lokakuuta 2012

Meillä juhlittiin...

Hups, onpas täällä ollut hiljaista.... No, eiköhän joulun lähestyessä ala taas (ainakin toivottavasti...) postauksia tulemaan useammin.

Meillä juhlittiin viikonloppuna tytön 7v-kaverisynttäreitä. Juhlien aihe, rocktähtisynttärit, oli tiedossa jo heti viime vuotisten 6v-synttäreiden jälkeen. Vaikka koko vuoden juhlien teema pysyi, ei tämä äiti sitten kauheasti keksinyt (ehtinyt keksiä) juhlien teemaan liittyvää ohjelmaa yms. Meillä oli juhlimassa kymmenen ihanaa pientä rocktähteä. Ohjelmassa oli käsikorujen tekoa, tatuoinneilla ja tarrakorviksilla koristautumista, pimeässä hohtavia valotikkuja, discoilua yläkerran aulassa värivalojen loisteessa, popcornia ja sipsejä sekä jäätelöannoksien tekoa. Podin hieman huonoäiti-oloa kun vieraille ei ollut mitään synttäripussia kotiinlähtiessä, mutta mielestäni nuo käsikorut yms ajoivat saman asian. Itseasiassa kukaan pikkuvieraista ei kysynytkään pussien perään, jota vähän jo etukäteen pelkäsin.

Ihanat pillit ja jäätelökuppeina toimineet leivoskupit Paperipuusta, mukit ja servetit Tiimarin alesta hamstrattu
Juhlat olivat päivänsankarista oikein onnistuneet. Ajatukseni lensivät kuitenkin jo seuraaviin syntymäpäiviin. Mitä seuraavaksi keksitään? Kuinka ohjelmallista synttäreiden pitää olla? Muistan kuinka omilla synttäreillä oli parasta kakku, limsa ja kaverit, riittääkö se enää nykyajan lapsille? Jos lapsia on paljon, niin jonkinlaista ohjelmaa on kuitenkin oltava, se on huomattu, muuten menee ihan sähläykseksi. Miten olisi ensi vuonna kädentaitoaiheiset synttärit, jossa jokainen tekisi jotakin itselleen, koristelisi t-paidan yms tai pitsasynttärit, jossa vieraat leipoisivat itselleen pitsat....Miten teillä on synttärit ratkaistu? Pitääkö aina olla jokin teema ja ohjelmaa?

Tällä viikolla meidän perhe syyslomailee ja loppuviikoksi on varattu pieni reissu Tallinnaan. Katsotaan miten meidän reissun käy kun ystävämme Yrjö tuli käymään... Huoh... Toivotaan, että olisi vain pieni pöpö liikkeellä.

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kivat synttärit teillä! Itse ihmettelen, miksi vieraita pitää lahjoa. Eikös se kasvata lasta, kun vain päivänsankaria muistetaan ja muut odottavat omaa synttärivuoroaan. Kyllä nuo käsikorut olivat todellakin riittävä ja kiva muisto synttäreiltä ja itse tehty on aina arvokas juttu :) Meillä oli myös tytöllä (7v) kaverisynttärit alkusyksystä ja yksi ohjelmanumeroista oli tehdä perhossauvoja piippurasseista, helmistä ja perhosista. Nättejä tuli ja tytöt olivat mielissään saadessaan ne kotiin.Koristelussa ja kutsukorteissa oli perhosteema. Tarjoiluna meillä oli jätskibaari sekä kuppikakkuja, karkkia, sipsiä, keksejä ja lihapulla/nakkitikkuja sekä juusto/viinirypäletikkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lissu! Teidänkin synttärit kuulostivat kivoilta. :)

      Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥