sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Lomaaaa

Ensimmäinen lomaviikko takana. Ilmat ovat olleet mukavan lämpöiset, minua ei haittaa vaikka yli hellerajan ei olla päästykään, aurinko on silti lämmittänyt sopivasti. Ensimmäinen lomaviikko on pitänyt sisällään mansikoita ja jäätelöä, grilliherkkuja, uimarannalla uimista, sukulaisten tapaamista ja kestitystä, yömyöhään kukkumista, lasten riemua ja kiljuntaa, löhöilyä, urheilukisoissa juoksemista, kesäflunssaa ja heinänuhaa, juhlamekon metsästystä, lettujen paistoa ja hääjuhlahumua. Mukava viikko siis!
 

Toivon, että ensiviikko toisi tullessaan lisää mukavia kesäpäiviä, rantakelejä, Särkänniemipäivän ja yhdet synttärijuhlat
Aurinkoista ensi viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kesätunnelmat! Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Nonnukka, kiitos! Viime viikko tuntui niin ihanan kesäiseltä. Nyt ulkona näyttää ankean harmaalta, voih...

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu:). Hieno kivimuuri pihallanne. Mikä kasvi teillä kasvaa sen päällä? Meillä joitain kohtia muurin päällä,joista puuttuu pensaat.

  VastaaPoista
 4. Kesäpäivä, tervetuloa lukijaksi! Kivimuurin päällä kasvaa Morsiusangervoa. Norjanangervo on muistaakseni siitä jalostettu, sitä näkyy puutarhakaupoissa ainakin. Muurikivet ovat vanhoja kivijalkakiviä läheisestä purkutalosta. Muuri on jo hieman painunut ja vinksallaan, persoonallinen siis ;) Tykkään minäkin.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kesältä :) Samoja puuhia on meilläkin ollut, lasten mieleen. Tykkään että on lämmin, mutta helteessä en minäkään niin viihdy. Eilen illalla nukkumaan käydessä meillä oli sisällä vajaa 28'c, hieman liikaa :)

  Hanna Melukylästä

  VastaaPoista
 6. Hanna, kesä on kyllä ihanaa! Juu nuo melkein hellekelit ovat riittäviä. Juuri muisteltiin viime kesän yli 30 asteen kuumuutta ja mietittiin että miten silloin pystyi mitään tekemään. Mukava kun piipahdit :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥