lauantai 21. heinäkuuta 2012

Lauantai-ilta

Ihanaa kun aurinko paistaa! Ja kukkakuvia taas vaihteeksi.... Mustilan hortensia aloittaa kukintaansa pihallamme ensinmäistä kertaa. Kivaa! Olivat ostettaessa tosi pieniä taimia ja nyt näyttää, että alkavat kunnolla kasvaa.
Nämä kuvat Sormustinkukista ei ole pihaltamme vaan napsaistu eilen kylätalon pihamaalta, mutta niitä kyllä haluaisin pihallamme. Ovat niiiiin kauniita. Niiden myrkyllisyys vain mietitytttää... En usko, että lapset niitä meillä alkaisivat syömään, kun eivät ole muitakaan kukkia syöneet, mutta vaikuttaako myrkyllisyys niiden käsittelyyn yms?
Tänään ohjelmassa kahden keskistä aikaa, Wiitä, aurinkoa, pitsaa, saunomista, terassilla istuskelua, leppoisaa yhdessäoloa, tuttavia ja Apulannan puoliakustinen keikka. :)

Mukavaa lauantai-iltaa!
Olivia

4 kommenttia:

 1. Kauniita nuo sormustinkukat...minulla ei ole niitä yhtään:( Täytyy varmasti hankkia, kun niitä olen monessa blogissa ihaillut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MaMMeli, tosi kauniita ovat, jokaisella oma yksilöllinen kuviointinsa.

   Poista
 2. Minä istutin keväällä penkkiin rohtosormustinkukkia ja kaivoin ne muutaman päivän jälkeen ylös, kun toisaalla puistossa tapahtui yksi tuntemattomien lehtien maistelujuttu lasten toimesta ja aihetta kuuklettaessa päätin, että en ota sitä riskiä omassa pihassani, että lapset sattuisivat napsimaan suuhunsa jonkin myrkyllisen kasvin osia. Ja tuo sormustinkukka on vissiin melkoisen myrkyllinen, kaunis kuin mikä, mutta riskiä en ota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. marikan, hui! Minäkin vähän etsin tietoa ja tosi myrkyllisiä ovat. Täytyy vähän miettiä vielä. Paikan pitäisi ainakin olla sellainen, että helposti ei pääsisi käsiksi, mutta kun leviävät niin eihän paikaa voi aina valita... Vaikka omat lapset niitä ei söisi, niin käyhän meillä paljon lapsivieraitakin.

   Poista

Kommentit ovat aina mukavia ♥