tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pääsiäisherkkuja

Voi kun pääsiäisenä tulikin herkuteltua. Tein kuvan valkosuklaa-sitruunajuustokakun lisäksi pääsiäispyhien aikana mutakakkua ja limemarenkitorttua. Vieraitakin kävi, joten yksin ei tarvinnut kaikkea herkutella... ja tänään oli vielä herkkuja töissäkin kahvitaukoa makeuttamassa.


Pääsiäisnoita vieraili meillä pääsiäisenä. Noita-akka toi meille pääsiäismunia kahvipannuun, jonka sitten piilotti jonnekin mukavaan piiloon. Noita piilotti myös pari pahvimunaa, joissa oli pieniä yllätyksiä lapsille tai kartta yllätyksen luo. Yllätyksinä oli tänä vuonna mm nukkekodin pikkutarvikkeita, junaradan osia ja pikkukirjoja. Kahvipannun etsiminen on jännittävää puuhaa samoin kuin kartan kanssa suunnistaminen. Minusta näin on kivempi, suklaata ei tule ihan kauheasti eikä myöskään turhaa krääsää pääsiäismunista. Miehen kotona pääsiäismunat ilmestyivät sängyn viereen jätettyyn hattuun. Miten teillä lapset saivat pääsiäismunansa?


Nyt kirjastosta lainaamieni puutarhakirjojen kimppuun!
Kevätterkuin,

8 kommenttia:

  1. Nam, kuinka ihanaa herkkua...hyydykekakut ovat heikkouteni:) Meidän lapset aikanaan ja nyt lastenlapset saavat pääsiäismunat pääsiäispäivänä viestien avulla, jotka on piilotettu ympäri kotia. Pieniä herkkuja löytyy matkan varrelta ja lopuksi isot suklaamunat:)

    VastaaPoista
  2. Olisko reseptiä tuohon varsin herkullisen näköiseen kakkuun?

    VastaaPoista
  3. Voi, miten herkullisen näköinen kakku!

    VastaaPoista
  4. Heippa!

    Sinulla on kotoisa ja elämänmakuisen sievä blogi!

    Säännöllisesti käyn lueskelemassa mutta nyt vasta ekaa kertaa jätän viestiä.

    Keväisen keltainen valkosuklaajuustokakku näyttää aivan ihanalta.. Uskallan kysyä raottaisitko hieman reseptikirjaasi.. Kokeilisin mielelläni kyseistä ohjetta.

    Aurinkoista kevätaikaa!
    t. Inga-Ilona

    VastaaPoista
  5. Kiva kun olette jättäneet kommentteja!

    MaMMeli, tosi hauska idea tuo viestijuttu.

    Uuden Kuun Emilia, kiva kun piipahdit

    Tina ja Inga-ilona, laitan ohjeen lähipäivinä, nyt en enää jaksa sitä kaivella... mutta ulkomuistista, pohjassa kaurakeksejä ja margariinia, täytteessä valkosuklaata, rahkaa, kermaa ja tuorejuustoa +liivatetta ja sitruunamehua plus sitruunan raastettu kuori. Päällä appelsiinimehusta kiille. :)

    VastaaPoista
  6. Voi kuinka ihana tapa lasten saada pääsiäsmunia. Ja kauniita kuvia herkuista !

    VastaaPoista
  7. Heippa!
    Huomasin tuossa sivussa kuvan keittiöstä. Siinä näkyy beessi ruudullinen tapetti, muistatko mistä sen löysit? Olen haaveillut juuri tuollaisesta! Sinulla on kiva blogi :)
    T.Ulla

    VastaaPoista
  8. Hei Ulla!

    Kiitoskiitos kehuista. Tapetti on Laura Ashleyn. En tiedä löytyykö niiltä juuri nyt ruudullista tapettia kun tuo on jo moooonta vuotta sitten ostettua.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥