tiistai 15. joulukuuta 2009

Joulupuuhia

Sunnuntaina käväisimme jouluisessa Porvoossa. Lunta sateli, oli kaunista ja tunnelmallista, pienet putiikit täynnä ihmisiä.... Tein pieniä ostoksia, mutta jouluolo jäi jonnekin.


Tänään leivoimme pipareita. Pienet apulaiset jaksoivat olla jonkin aikaa auttamassa. Tonttu oli tuonut aamulla lapsille uudet muotit, traktorin ja kruunun. Taikina oli vähän liian löysää, osa pipareista paistui hieman liian tummiksi.... Pipareista tuli mausteisia ja rapeita, sellaisia pipareiden pitää mielestäni ollakin.


Päivät menevät siivillä ja joka päiväksi on puuhaa. Huomenna pysähdyn tuoksuttelemaan pipareita, sytytän kynttilän ja istun hetkeksi nauttimaan joulun odotuksesta ja sitten taas katselen tekemättömien töiden listaa...

Joulutohinoin,

4 kommenttia:

 1. Voi kun pääsisikin joulun alla käymään Porvoossa. Se on niin kaunis paikka vanhoine kaupunkeineen. Kyllä on muuten söpöjä piparin pyörittäjiä, että.

  VastaaPoista
 2. Hei, eiköhän se joulun oikea tunnelma sieltä löydy, vielä ehtii! -Tiina

  VastaaPoista
 3. Tosiaan aika menee kuin siivillä näin joulun alla. Onneksi joulu tulee ilman valmistelujakin. Tänä jouluna on pakko lohduttautua sillä ajatuksella. :) Oikein ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Sari- Porvoo todellakin on kaunis paikka, niin talvella kuin kesälläkin.

  Tiinali- Toivon, että viimeistään se sisälle kannettu kuusi tuo joulun tunnelman. Onneksi säätkin on näin jouluiset.

  Miia- Totta, ei sitä aina tarvitse niin kauheasti hössöttää joulun takia. Ihanaa joulua myös sinulle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥