maanantai 31. elokuuta 2009

Syksyä

Huomenna on jo syyskuu. Kesä on mennyt todellatodella nopeasti. Minulle on ollut taas totuttelua alkaa käyttämään sukkia, kulkisin niin paljon mieluummin paljain jaloin ja sandaaleissa. Viime viikolla kaiveltiin jo varaston kätköjä, mietittiin mitä vaatteita lapsille tarvitsee hankkia syksyksi ja talveksi, soviteltiin pipoja, myssyjä ja haalareita. Pikkuveli saa tällä kertaa kulkea talven isosiskon vanhassa haalarissa, vaikka onkin hiukan punasävytteinen ja isosiskolle mahtuu vielä vanha haalari. Olen tottunut ostamaan haalarit kotikutsuilta ja sinne olen taas huomenna suuntaamassa, ainakin hanskatäydennyksiä tekemään.

Kesäkukatkin ovat jo aika raasun näköisiä, niinpä tänään kävin ostelemassa hiukan terassin kaunistusta. Tuli heti ihan syksyinen olo.

Näistä maksaruohoista tykkään tosi paljon. Ovat kauniita koko kesän ja kohta kauniin punaisia.


Tämä omenakuva on viime vuodelta vaarin pihalta. Nyt näyttää omenasato jäävän laihaksi, puissa on vain muutamia omenia.


Viikonloppuna kiertelimme Loviisan Wanhassa wara parempi -tapahtumassa. Vanhat talot ovat niin tunnelmallisia ja ihania.... Lapset olivat mukana, joten tuli kierreltyä paljon myös talojen pihoja. Ja voi, miten ihania puutarhoja olikaan! Samanlaisen tunnelman kun saisi joskus vielä uuteenkin pihaan...

Haaveillen,

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmaa jo on teidän pihassa...Minä haaveilen isosta omenapuusta ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniit syysistutukset teillä jo.
  Isomaksaruoho on myös oma suosikkini. Kohta täälläkin jo nuput avautuu.

  VastaaPoista
 3. Minäkin muuten juuri tänään mietin noita lasten haalariasioita. Kaunis syysistutus sinulla. Meillä on myös noita maksaruohoa kylväytyneenä sinne tänne. Ovat kyllä kauniita, ja niin helppoja hoitaa ;) Mukavaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
 4. Tutustuin eka kertaa blogiisi... Teillä on kaunis koti ja ihania kuvia olet ottanut. Syysistutuksiin pitäisi itsekin ryhtyä. Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥