lauantai 4. heinäkuuta 2009

Kesäkesäkesä

Ihanaa kun on ollut taas kunnon kesä. Olemme nauttineet auringosta, herkutelleet jäätelöllä ja viettäneet rantaelämää.

Alkuviikosta vietimme pari yötä Tampereella lasten kanssa. Tutkimme Muumimuseon ihania pienoismalleja, leikimme Pikku Kakkosen puistossa, ihailimme kauniin vehreää Tamperetta, kävimme vierailulla Ti-ti Nallen talossa ja shoppailimme Ideaparkissa. Aika meni tosi nopeasti, mutta oli ihanaa viettää pari yötä poissa kotoa, syödä muiden laittamaa ruokaa ja nauttia kun ei tarvinnut tiskata tai siivota. Lomaa siis.

Ostokset sisutusrintamalla jäivät tällä kertaa aika suppeiksi. Ajattelin, että olisin käynyt Tampereen ihanissa sisustuskaupoissa, mutta sekin sitten jäi. Alesta tarttui kuitenkin mukaan virkattu peitto sekä tämä, ensimmäinen puutarhatonttuni.

Nyt lapset pitkästä aikaa mummolassa syömässä metsämansikoita, paistamassa lettuja, syömässä liikaa herkkuja, leikkimässä ja nauttimassa mummon ja vaarin huomiosta. Me olemme nauttineet kahden olosta täällä kotona, pelailleet mölkkyä, käyneet siiderillä ja syöneet mahan täydeltä oman grilin herkkuja. Nam!

Mutta nyt nauttimaan saunan lämmöstä ja sitten kyläjuhlille, mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkkusin,

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia.Vesi herahti kielelle kun näin herkkuja.Kiva että joitain on suosinut hyvät ilmat.Täällä on satanut kaksi päivää.

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös suuntana ensi viikolla Ikaalinen ja Ti-ti-nallen talo. Kivaa!

  VastaaPoista
 3. Lääh, mikä herkullinen annos!!!!

  Meillä ei tällä hetkellä ole kovin kesäistä... aamulla kun tulin yövuorosta kotiin oli lämmintä +8 astetta että sillee....

  VastaaPoista
 4. Kiva kesälomapostaus! Tuolla Titi-nallen talolla pitäisi kyllä käydä, sitä kun ovat monet kehuneet ja se on tässä suht lähelläkin vielä ;)

  VastaaPoista
 5. PikkuBertta, täälläkin nyt jo viileämpää kuin noissa kuvissa...

  -A-, mukavaa Ti-ti-päivää!

  PrinsessaTrio, annos oli kyllä herkullinen ja ihanaa kun sai syödä rauhassa...

  Kati, menkää ihmeessä, me ainakin viihdyimme tosi hyvin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥