torstai 11. kesäkuuta 2009

Kukkia

Mukavaa kun luonnosta löytyy aineksia kauniisiin kimppuihin.

Viikonloppua odotellen,

9 kommenttia:

 1. Oi, mä rakastan lupiineja! Kun asuttiin vielä Espoossa, poimin niitä aina maljakkoon...täällä niitä ei paljoa näy :(

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita, pitäisi itsekkin hakea

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia luonnosta! Kukkasten tuoksuista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihania kimppuja ja kukkia!
  Täällä ei lupiinit kasva kuin istutettuina, eivätkä mökilläkään kuki vielä. Heinäkuuta pitää odottaa, tai tosi lämmintä.
  Lupiineista tulee niin keskikesän tuntu.

  VastaaPoista
 5. Lupiinit on ihania! Muistan kun tähän taloon muutettaessa sain ystävältäni tupaantuliaislahjaksi valtavan lasivaasin täynnä lupiineja. Hän oli kerännyt niitä jostain moottoritien varrelta :D

  Meillä kukkii tontin rajan takana valtava koiranputkipelto ja mielestäni se on niin kaunis.. Olkoonkin jonkun mielestä rikkakasveja.

  Luonnon kukat ovat vielä niin kestäviäkin, että ne ovat mainioita leikkokukkia.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkasia tosiaan. Täällä kaupungissa (melkein keskustassa) joutuu näkemään vähän enemmän vaivaa luonnonkukkasten saamiseksi pöytää koristamaan kuin maalla. Tai onhan tuossa lähelläkin kukkasia, mutta ei niitä harvoja kaunistuksia viitsi omia ja viedä kotiinsa. :D Luonnon läheisyys ja kukat ym. onkin yksi syy miksi tekisi mieli vähän syrjempään asumaan.

  Aikaisemmissakin postauksissa oli upeita ja ihania kuvia. <3 Tulee vain harvoin kommentoitua mitään. Sitä aina vaan ihastelee ja huokailee, muttei saa mitään järkevää sanottua. :D

  VastaaPoista
 7. Kyllä kaikista kauneimpia on nuo luonnonkukkakimput. Meillä tyttö kantaa äidille joka päivä voikukkia yms. joit maljakoihin asetellaan.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kesäkukkakimppuja!
  On se kyllä ihanaa, kun nyt saa luonnosta ihanat kukkakimput, sillä kukkakaupasta ostettuna ovat aika arvokkaita. Ja niittykukat ovat esällä kyllä niitä kaikkein ihanimpua :)Lupiineja kasvaaa pihassamme olevalla kalliolla, sieltä voi napasaista maljakkoonkin.

  Hyvää kesän jatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista
 9. Onpa kauniita luonnonkukkia! Voi kun pääsisi jo noita pian itsekin poimimaan. Juhannuksena on ollut tapana noita laittaa isoja kimppuja vanhoihin maitotonkkiin, tänä vuonna vietämme juhannusta näissä maisemissa ja tökkii... pahasti!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥