sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Väkästelyjä

Tämä postaus minun pitänyt kirjoittaa jo ajat sitten. Olin alkukeväästä rautalankakurssilla ja siellä aloitin tekemään tätä rautalankakurkea. No, nyt vasta se sitten valmistui ja sai paikkansa pihaltamme.

Rakastan ylikaiken isoja lintuja, varsinkin kurkia ja joutsenia. Kevät ja syksy onkin ihanaa aikaa kun saa nähdä näitä uljaita lintuja. Keväällä pari kurkea vietti aikaa läheisellä pellolla ja oli hauska istuskella lasten kanssa hiekkakasalla kuunnellen kurkien ääntelyä. Kurki- tai joutsenparven lentäessa talomme yli juoksemme yleensä ulos niitä katsomaan, ovatkohan muut näin hassuja? Alkuvuodesta vierailimme Luonnontieteellisessä museossa ja sielläkin oli kurkia. Paikka oli muutenkin tosi mukava ja esikoinen viihtyi Suomen luonnosta kertovassa näyttelyssä tosi hyvin.

Myös tällaisia otuksia on ilmestynyt pihallemme:


Nyt on aikaa vietetty paljon pihalla. Puuhaa olisi vaikka kuinka paljon jos vaan aika riittäisi kaikkeen....

Multasormin,

10 kommenttia:

 1. Kivoja pikkupörriäsiä olit tehnyt. Tosi hauska idea!

  VastaaPoista
 2. Ihania otuksia - olet taitava!! :D

  VastaaPoista
 3. Lapsuudessani katselin usein, kun kurjet "tanssivat" pellolla. Nykyisessa kodissamme saan seurata joutsenten kevatmuuttoa. Metallilintusi ovat kivoja ja mutenkin mukavat sivut sinulla:)!

  VastaaPoista
 4. Minä kanssa haluaisin kokeilla noiden hyönteisten tekoa....jos olisi aikaa....

  VastaaPoista
 5. Hauskoja töitä olet tehnyt. Tuollaisia voisi muuttaa meidänkin pihalle.

  VastaaPoista
 6. Hienoja töitä olet rautalangasta väännellyt. Itseäkin kiinnostaisi väsätä jotain tuollaista, vaan en ole vielä uskaltautunut. Mukavaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo pörriäinen ja lintu. Tuollaiset olisivat kivat omalla pihallakin!

  VastaaPoista
 8. Siis upeita, sopisi meidänkin pihalle kunhan se vaan ensiksi valmistuu!

  VastaaPoista
 9. Kivoja töitä olet tehnyt! Tuo pörriäinenkin on varsin kiehtova ;) Minäkin olen sen sata kertaa meinannut perehtyä rautalankajuttuihin, mutta aikeeksi on vaan jäänyt. Pitäisi siis kans päästä jollekin kurssille niin tulisi edes aloitettua. Ja lintuharrastajan vaimona ei kuulosta lainkaan oudolta rynnätä kesken kaiken katsomaan muuttoparvea ;)

  Mukavia multasormihetkiä sinne!

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanista kommenteistanne! Rautalankajuttujen teko oli kivaa ja nyt kesällä niitä olisikin helppo tehdä pihalla.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥