tiistai 24. helmikuuta 2009

Arvontavoitto

Minua onnisti ja voitin Villin pihan tarinoita -blogin arvonnassa. Tänään posti ilahdutti minua paketilla, kiitos Sanni! Tiesin jo, että sieltä on tulossa tämä kaunis pussukka,...

... jonka sisältö oli vielä yllätys. Pussukasta paljastui vaniljainen saippua ja neljä pussia English Gardens -siemeniä, joissa oli Tarhasalkoruusun, Kellokärhön, Etelänruusuruohon ja Lehtosinilatvan siemeniä. Kaikki ovat minulle aivan vieraita kasveja, kärhöistä sentään olen joskus kuullut...

Puutarhataitoni, niin kuin puutarhamme ja pihammekin, ovat vielä aivan lapsen kengissä, mutta aijon yrittää esikasvattaa pihallemme noita kauniita kukkia. Väritkin olivat sellaisia mitä olen pihallemme halunnut. Jostakin syystä en haluaisi pihalle yhtään keltaista vaan suosin valkoista, vaaleanpunaista, punaisen eri sävyjä, sinistä, violettia... Nyt vaan taimilaatikoiden ostoon siis!
Kevättä odotellen,

5 kommenttia:

 1. Onnea paljon kauniista voitostasi! :)

  Laskiaisterkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana palkinto! Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Saitpas hienon palkinnon! Onnittelut voitostasi! Ei muuta sitten kuin kukkamaita suunnittelemaan...;D

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle.
  Lehtosinilatvasta tiedän sen verran että se on hieman "villi" kasvi. Ainakin meijän pihalla se on vallannu talon seinän vierustat nokkosen kanssa. Tosin en ole yrittänykään sitä hävittää, ku tiedossa on ollu että tätä muutenkin ruvetaan mylläämään.
  Passaa ehkä semmoseen isoäidin kukkapenkkiin hyvin. Onkin vanha perinneperenna.

  VastaaPoista
 5. Onnea voitostasi, hienon palkinnon sait.
  Meidänkin pihassa on vain valkoista ja vaaleanpunaista, yksi fuksianpunainen pioni ja muutama neilikkaruusu on päässyt vaaleiden sekaan kuin huomaamatta. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥