maanantai 3. marraskuuta 2008

Ollaan jo marraskuussa

Viime viikonloppuna vaihdoin kotiimme punaisia tekstiilejä. Keväällä, vähän ennen pääsiäistä, punaiset jutut vaihtuu sitten taas sinisiksi. Jännä kuinka tuolla punaisella on kovin jouluinen vaikutus. Viikonloppuna mietiskelinkin, että kuinka aikaisin kodista voi tehdä jouluisen näköisen. Lapsuudenkodissani joulusia juttuja laitettiin vasta pari päivää ennen joulua, varmaankin joulusiivouksen aikaan, mutta sitten ne joulujutut oli pitkälle seuraavan vuoden puolelle. Itse olen tehnyt sen päätöksen, että tontut yms enemmän joulujutut laitettaisiin joulukuun alussa ja loppiaisena (tai viimeistään Nuutin päivänä) ne otettaisiin sitten pois.

22 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihanan kodikkaan näköistä ja selvästi joulun taikaa jo ilmassa... :)

    VastaaPoista
  2. Hei Olivia!
    Kivan näköistä teillä:) Itsekkin ajatellut kohta vaihtavani punaiset matot ja tummemmat verhot olkkariin ja ne valot jos saisin katajaan laitettua...Päivittäin kurkkaan blogisi,kivat sivut sinulla ja kaunista kodissasi:)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä teillä, rottinkia ruutua, raitaa ja punaista...Pitäis itekkin jo rohkeasti laittaa punaista, mitä sitä säästellä niin lyhyeksi ajankohdaksi, mutta mieheni toppuuttelee ja muistan että kotona kans vasta jouluviikolla laitettiin jouluista. mistäs vois löytää pilkullista paperia, olispahan ainakin punaista, haluisin paketoida niihin???

    VastaaPoista
  4. Hei, laittaisitko kuvia lapsiportista tänne tai minulle sähköpostiin? On niin hyvin portaisiin sopivan näköinen eikä sellainen väliaikaisen näköinen niinkuin osa.. meillä kun olisi käyttöä tuollaiselle kun saisi pähkäiltyä miten se toteutetaan :)

    VastaaPoista
  5. Hei !

    Teillä on todella ihanan kodikkaan näköistä! Niin ja joulun "tuoksua" jo selvästi ilmassa. Yritin tiirailla onko teillä valmis talopaketti vai oletteko tehneet "pitkästä"-tavarasta. Itsellä meillä 2 taloa tehneenä taas hieman rakennuskuumetta ilmassa......

    T. Arjuska

    VastaaPoista
  6. psst.. tulisitko meillä piipahtamaan, minulla olis sinulle yks jutska..

    Kaunista teillä!!

    VastaaPoista
  7. Ihanan ja kodikkaan näköistä teillä on. Itsekin jo tosiaan hieman punaista lisäsin sekaan ja tänään ostin uusia joulukoristeita. Osa sellaisia talvisia, että ajattelin niitä muutaman laittaa.

    Ennen olen laitellut vasta joulukuussa, mutta nyt meillä on avoimet ovet itsenäisyyspäivänä, joten olen ajoissa. Ja toisaalta, sitten joulun jälkeen en jaksa kovin kauaa joulua katsella, vaan korjaan aika nopeasti kaiken pois.

    VastaaPoista
  8. Mukava taas kun olette kommentoineet!

    Pikku-Pihlaja- Kiitos!

    Mari- Olisin tullut kurkkaamaan blogiisi, mutta ei sinulla vielä ollutkaan... Tulen kyllä käymään kun saat sen aikaiseksi :)

    "Anonyymi"- Greengatellä on pilkullista paperia. Se onkin mukavan jouluista, mutta menee muulloinkin.

    Sari- Yritän tässä joku päivä muistaa päivän valossa ottaa kuvia lapsiportista. Portti on ostettu porrasfirmasta, eri paikasta kuitenkin kuin portaat. Tosi toimiva mekanismi portissa! Laittelen vaikka kuvia tänne.

    Arjuska- Meillä oli valmis talopaketti, johon kuului ulkoseinät. Sisäpuolella sitten tehtiin omia ratkaisuja.

    Hanna-Maria- Voi mikä yllätys teiltä löytyikään!

    Heta- Voi, kiitos! Joulujuttuja on tosiaankin kivempi katsella ennen joulua. On vaan niin hankala tietää koska on joulujuttujen oikea ajankohta ettei ehdi kyllästyä...

    VastaaPoista
  9. Teillä on kyllä tosi ihanan näkönen koti! Täytyy miehenkin joskus tulla vilkasee sun blogias, kun aletaan sisustaa taloa, niin jotain vinkkiä :).

    VastaaPoista
  10. Voi että minä tykkään niin kotisi tunnelmasta!
    Minäkin laitoin keittiöön jo punaiset salusiinit! Tammikuun puolella niitä ei enää varmasti jaksa katsella, mutta näin syksyllä kyllä.

    VastaaPoista
  11. Teillä on kyllä tosi kaunis koti! Ihastuttavia kaappeja.
    Meillä myös lapsuudessa laitettiin joulujutut vasta aatonaattona paikoilleen ja kuusi kannettiin illalla sisään yön yli sulamaan. Tuli ihana jännittävä fiilis. Siitä olenkin miettinyt, että laitanko itse aina liian aikaisin joulujuttuja esille ? Tuleeko sitä samaa jännää fiilistä sitten enää lapsille ollenkaan ? Kun en vaan yksinkertaisesti malta olla ottamatta valoja ja koristeita esille. (en itse ole vielä laittanut mitään mutta marraskuun lopulla jo varmaankin raotan joulukoristekorien kansia)

    VastaaPoista
  12. Kauniita värejä kodissasi ja upeita kalusteita =)

    Karita

    VastaaPoista
  13. teillä on todella kaunis koti - kodikas ja tunnelmallinen.
    Mukavaa joulunodotusta!

    ps saanhan linkittää blogisi sivuilleni?

    VastaaPoista
  14. Onpa teillä ihanan tunnelmallista ja kodikasta...ihan kateeksi käy. ;)

    VastaaPoista
  15. Sinulla on kaunis kodikas koti.
    hyvää tiistaita sinne..toivottaa Krisse

    VastaaPoista
  16. Niin tuoksuu jo joulu....piparin tuoksua, tonttujen juoksua....

    VastaaPoista
  17. Voi, taas olette jättäneet niin ihania viestejä! On ollut niin kiirettä ja migreenin kourissakin olen ollut pariin otteeseen, etten täälläkään ole päässyt käymään...

    Vekara- Kiitos, mukavaa jos voin antaa joitakin sisustusvinkkejä. Olen huomannut, että blogeista löytyy joskus enemmän ideoita kuin sisustuslehdistä.

    Kati- Voi kiitos! Meilläkin jo keittiössä punaiset verhot.

    Niina- Voi, muistan itsekin sen salamyhkäisen tunnelman. Sen kun saisi lapsille vielä itsekin jotenkin välitettyä.

    Karita- Kaunis kiitos mukavista sanoistasi!

    Peppilotta- Mukavaa joulunodotusta myös sinulle. Ja toki voit lisätä listallesi.

    "Anonyymi"- Voi kiitos!

    Krisse/Vaarala- Kiitos. Tiistai sujuikin kauheassa pääkivussa, mutta jospa tämä päivä olisi parempi.

    Tinttarus- Tonttuja on jo nähty... :)

    VastaaPoista
  18. Voi miten todella kodikasta ja ihanaa teillä on. Sielu lepää katsellessa!!!

    VastaaPoista
  19. Tosi hyvin sopii punainen teidän kotiin! kaunista ja viihtyisää ♥

    VastaaPoista
  20. Voi, kiitos teille Mirva, Heini ja Anni.

    VastaaPoista
  21. TEillä on aivan ihana koti!Tänne blogiin tulen vierailulle varmaan useamminkin!:)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥