perjantai 15. helmikuuta 2008

Kurkistus vessaan

Alakerran vessamme on pieni ja pitkulainen. Toisella seinällä on kaapistot ja lavuaari, toisella istuin ja sen päällä kaappi, joka toimii lääkekaappina. Haaveilin ensin laittavani peiliksi esimerkiksi kauniin kultakehyksisen peilin, mutta käytännön syistä tylsempi peilikaappi on toiminut paremmin. Sinne mahtuu paljon tavaraa, varsinkin kun alakerran vessa on ahkerammassa käytössä kuin yläkerrasssa oleva, jossa olisi enemmän säilytystilaa. Halusin vessaan jotakin pirteää tapettia, sellaista johon saattaisin muualla kyllästyä. Mieheni ensin epäili tapettivalintaa, mutta onneksi sain hänet vakuuttuneeksi valinnasta. Kahden vuoden jälkeen emme ainakaan ole vielä kyllästyneet.


11 kommenttia:

 1. Suloinen kaappi!! Ja aivan ihanaa tuollaista ruudullista tapettia aikaisemmassa postauksessa. Sellaista olen miettinyt siihen seuraavaan lastenhuoneeseen sitten joskus...

  VastaaPoista
 2. Hei Olivia =)

  Hurmaava vessa. Hyvä, että sait miehesi vakuutettua tuosta tapetista, koska se on aivan ihana ja tuo vessaasi luonnetta.

  Blogisi on muutenkin suloinen ja varmasti tulen taas uudelleen.

  Hyvää viikonloppua =)

  Heidi
  <3

  VastaaPoista
 3. Tapetti on ihana! Kaappi on myös kaunis...oikea löytö! Tuollaisen vessan minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana vessa! Kiva idea tuo sydän, joka ilmoittaa, mikä pyyhe on kysymyksessä...

  VastaaPoista
 5. Vessan kaappisi on mielettömän ihana. Passaa minunkin makuun ja sisustussilmälle :) Samoin tapetti. Harmi, että meidän vessan tapetit on vielä niin tuoreet edellisen omistajan toimesta ;)

  Jään vuorostani jännäämään sinun blogistasi uusia vauvauutisia! :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitoksia teille taas ihanista kommenteista! Jotenkin edelleen on ihan ihmeellistä, että joku todellakin käy lukemassa blogiani... On mukavaa, seurailla toisten blogeja, ihastella ja saada uusia ideoita, mutta myös esitellä omia aikaansaannoksiani samanhenkisille blogitutuille ja niitä näyttääkin löytyvän! Onpas tämä blogimaailma ihmeellinen!

  VastaaPoista
 7. Kaunis vessa, kyllä tuolla kelpaa istuskella, kaappi miellytti myös minua..

  VastaaPoista
 8. Ihan vessa! Tahtoo meillekin tuontyylisen.

  VastaaPoista
 9. hieno vessa.ja kaunista tapettia ja tuosta ommellusta kädet merkistä sainkin hyvän idean kun olen miettinyt mikä olisi sopiva merkki kun normaalit tarrat ei oikein sovi mun makuun;)

  VastaaPoista
 10. Ihana on vessa ja silmäni osuivat myös kaappiin, mistähän sellaisia mahtaisi saada... Meillä vessa remppa juuri hammasharja kaappia vaille valmis;-)

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Aivan ihana tuo kaappi teidän vessassa! Kävin kurkkimassa blogiasi muutenkin. Itsellä on vessaremontti meneillään ja hirveästi ahmin muiden "vessamuoteja" :) Varmasti tulen uudestaankin..

  t. enkuli/Heidi

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina mukavia ♥